Grupul de fete SOLIA se destramă după doar 5 zile de la debut

Girl Group SOLIA Disbands 5 Days After Debut

Noul grup K-Pop de fete, SOLIA, s-a destrămat!

SOLIA a fost un grup de fete format din cinci membre, care și-a lansat albumul de debut intitulat „DREAM” în data de 17 august. Deși grupul și-a promovat toate activitățile pe contul oficial de Instagram care a fost creat în data de 16 iunie, SOLIA a fost activ doar pentru cinci zile.

Agenția Space Music Entertainment a lansat un anunț oficial în data de 22 august:

Bună ziua. Aici este trupa SOLIA! Dorim să ne cerem scuze deoarece v-am surprins cu niște vești neplăcute.

Din cauza situațiilor prin care trece compania noastră, nu mai poate continua să ne susțină grupul. După multe discuții îndelungate cu cei de la agenție, am luat hotărârea de a încheia toate activitățile noastre. A fost un timp foarte scurt, dar chiar și pentru atât, dorim să vă mulțumim pentru dragostea oferită și tot sprijinul. Dacă sunteți curioși în legătură cu activitățile individuale ale fiecărei membre, ne puteți urmări conturile oficiale de Instagram. Încă o dată, ne cerem scuze.”

Mai apoi, membra Soree a scris pe contul ei oficial: „Deși sunt foarte tristă pentru scurta perioadă petrecută împreună, mă bucur că am putut promova activitățile trupei SOLIA împreună cu celelalte membre. Fanii noștri ne-au înveselit. Vă mulțumesc că m-ați susținut și mi-ați arătat dragostea care îmi lipsea! Chiar dacă rolul meu în SOLIA s-a terminat, vă rog să mă sprijiniți în continuare!”

Sun-A (Sunyoung) a spus: „Chiar dacă nu am petrecut mult timp ca fiind membră a trupei SOLIA, sunt recunoscătoare că am primit atât de multă dragoste. Primesc foarte multe mesaje de la fanii internaționali. Le citesc pe toate. Vă mulțumesc mult! Deși ar trebui să încheiem discuțiile legate de trupă, vă rog să ascultați melodia albumului „DREAM” și să îi oferiți sprijin! Voi fi activă pe Instagram de acum înainte, așa că vă rog să îmi priviți evoluția.”

Pe contul său, Eunbi a mărturisit: „Vă mulțumesc și îmi parte foarte rău! Vă iubesc mult!”

Haeyeon a spus: „Este foarte regretabil ceea ce s-a întâmplat, însă vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor care ne-au susținut. Destrămarea trupei s-a întâmplat din cauza unor complicații interne, așa că vă rog să nu fiți prea triști în legătură cu asta! Verific mereu toate mesajele voastre încurajatoare. Vă rog să nu vă faceți griji în privința mea.”

 

sursa: soompi

Un gând despre „Grupul de fete SOLIA se destramă după doar 5 zile de la debut

 1. krl1264

  ce trist… fetele s-au antrenat, se vede
  și melodia e bună
  probabil că compania a întâmpinat ceva tare brusc de a luat așa decizie
  dar totuși…. să debutezi doar ca să-ți vezi trupa destrămată peste cinci zile…. sper că ele vor debuta din nou altundeva, au talentul necesar 🥺

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s