Kwon Eun Bi își exprimă încrederea de sine și vorbește despre modelul său în viață + altele

Kwon Eun Bi Expresses Confidence In Her Solo Debut, Reveals Her Role Model, And More

Kwon Eun Bi a debutat solo în sfârșit!

În data de 24 august, artista a organizat un eveniment online, pentru a-și promova debutul mult așteptat. Aceasta a celebrat lansarea primului său mini-album intitulat „OPEN”, dar și lansarea piesei de titlu „Door”.

Mai apoi, în cadrul interviului ce a urmat, fosta membră a grupului IZ*ONE a spus: „Ca artistă solo, mi-aș dori să fiu o cântăreață care se va putea adapta la orice tip de concept. Vreau să fiu un idol care se bucură din plin de toate show-urile și interacțiunile cu fanii!”

În ceea ce privește toate revenirile K-Pop foarte așteptate din luna august, artista nu s-a lăsat descurajată de acest aspect și a comentat plină de încredere: „Din câte am observat, nu mulți cântăreți dețin șarmul meu. De asemenea, consider că personalitatea mea în sine este un concept. De acum încolo, voi realiza concerte unice, specifice mie.”

Mai apoi, Eun Bi a menționat faptul că modelul său în viață este BoA. A explicat: „Asemenea ei, mi-aș dori să ajung o artistă impresionantă care prezintă o sumedenie de concepte diferite! Vreau să fiu asemenea culorii roșu, care este plină de pasiune!”

În timpul pauzei pe care a avut-o, artista s-a asigurat că păstrează interacțiunea cu fanii. Legat de asta, a spus: „Prin intermediul rețelelor de socializare, am posibilitatea de a comunica în timp real. Fanii mi-au mărturisit că au adorat varietatea de concepte și mi-au trimis și scrisori. Când le citesc, văd mereu doar cuvinte și gânduri încurajatoare. Am primit foarte mult sprijin.”

Spre final, Kwon Eun Bi a discutat despre prima sa evoluție solo, împărtășind: „La început am fost puțin emoționată, însă m-am bucurat că am reușit să susțin un spectacol pe care l-am plănuit cu mult timp în urmă. Din moment ce mi-am exprimat în sfârșit povestea, este timpul să muncesc mult de acum încolo.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s