6 dezavantaje în a fi un idol k-pop faimos, după părerea acestor 3 artiști!

La fel ca orice vedetă pe lumea aceasta, idolii industriei k-pop se confruntă cu multe dezavantaje!

Într-un episod al podcastului „Get Real”, idolii BM din KARD, Ashley Choi din Ladies’ Code și AleXa s-au scufundat adânc în subiectul dezavantajelor succesului ca persoană publică.

Iată șase dintre dezavantajele cu care se confruntă idolii K-Pop în cariera lor:

1. Venitul

În ciuda faptului că este faimos, asta nu înseamnă neapărat că un idol primește tone de bani. Ashley a remarcat: „Simt că ai putea fi faimos, dar nu și bogat, mai ales în divertismentul K-Pop”.

2. Bani furați

În ceea ce privește subiectul banilor, Ashley a remarcat că veniturile nu se duc direct la artist: „Chiar dacă oamenii te pot cunoaște și îți ascultă muzica mult, s-ar putea să nu fii bogat, s-ar putea să nu faci atâția bani”. BM a susținut că în spatele scenei, cei care se ocupă de tine iau o parte mare din banii pe care artiștii nici nu ajung să-i vadă.

3. Prieteni falși

Odată cu faima vine atenția celor care doresc să beneficieze de această faimă și se vor preface că sunt prietenii idolului pentru a o obține. Ashley a dezvăluit câteva dintre lucrurile pe care prietenii falși tind să le dorească: „Vor banii tăi sau vor influență”.

4. Famila profitoare

În timp ce prietenii falși trebuie să depună mult efort pentru a câștiga încrederea unui idol, „membrii de familie falși” au o ocazie mai ușoară de a profita de ei. Reprezentând o parte de încredere a familiei lor, pot să intervină „luându-le banii” și „trădându-i”.

5. Singurătate

Pentru că mereu stai de pază împotriva prietenilor și a membrilor de familie falși, idolii mai plătesc o taxă dureroasă. Ashley a recunoscut: „Aud des povești. Îmi spun că sunt singuri”.

Ea a mai remarcat: „Cred că de aceea oamenii celebri sunt atât de singuri și se simt atrași de droguri și alcool, poate, pentru a umple golul, deoarece nu au relații reale”.

6. Paparazzi

Datorită atenției pe care o aduce faima, există întotdeauna cineva care încearcă să obțină orice informații poate – chiar dacă invadează intimitatea idolului. Pentru a compensa, idolii trebuie să fie atenți la tot ceea ce fac.

Ashley a împărtășit gândurile care le trec prin minte: „Doamne, ce se întâmplă dacă cineva mă fotografiază? Ce se întâmplă dacă cineva înregistrează sunetul?’”

Dispatch a fost folosit ca exemplu, un punct de presă cunoscut pentru fotografierea idolilor care intrau în clădiri, făcându-le poze la întâlniri din mașini noaptea târziu pentru a raporta știri despre relații.

Ce părere aveți? Viața idolilor nu este doar roz!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s