Fanii ARMY discută online despre cafeneaua super chic din Busan a tatălui lui Jimin

 

K-ARMY’s spot in Busan

O familie stilată! Fanii au postat din nou fotografii din cafeneaua chic din Busan deținută de tatăl lui Jimin din trupa BTS.

Park Jimin este cunoscut pentru abilitățile sale fantastice de a cânta și dansa. Idolul este originar din orașul Busan. Tânărul provine dintr-o familie financiar stabilă. Tatăl său deține și manageriază o cafenea, Magnate, în Busan. Interiorul cafenelei a fost apreciat de toți pasionații de design. Se știe că în Coreea de Sud oamenilor le place să frecventeze cafenelele. Locul este deschis din 2019. iar fanii ARMY știau despre asta și au frecventat localul, care este destul de accesibil ca prețuri. 

Deși nu se știe dacă Jimin a oferit sau nu sfaturi, localul arată incredibil la  interior. Are ferestre imense și locuri de relaxare pentru oameni. Culorile utilizate sunt gri, maro și alb.

În mijlocul cafenelei, există un candelabru imens. Arată foarte regal și atrăgător. 

Cafeneaua oferă cafea din Kenya, Guatemala și Etiopia. Se pare că prețurile sunt destul de accesibile, conform standardelor sud coreene.

Locul este cunoscut pentru înghețatele sale. Bingsu este un desert cu gheață rasă servită cu lapte, fructe uscate, ciocolată și așa mai departe.

Există o varietate mare de deserturi vândute în cafenea. Se pare că prețul este destul de accesibil de asemenea.

De asemenea, au o varietate uriașă de produse de patiserie pentru cei care iubesc  dulciurile servite la cafea. 

Acest perete gri cu ușile albastre arată atât de frumos. Se poate vedea și o pictură tradițională. Aspectul general este atât de elegant.

Cafeneaua nu are nicio imagine sau amintire legată de Jimin. Singurul obiect personal este șapca lui. Se pare că tatăl său a trebuit să închidă fosta sa cafenea, deoarece fanii ARMY umpleau locul dincolo de capacitate.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s