Cinci membri ENHYPEN s-au infectat cu COVID-19

5 ENHYPEN Members Test Positive For COVID-19

Cinci din cei șapte membri ENHYPEN s-au infectat cu COVID-19.

Pe 2 septembrie, agenția grupului, BELIFT LAB, a anunțat că membrii Jungwon, Heeseung, Jay, Jake și Sunghoon au fost testați pozitiv pentru virus în timp ce se autoizolau după ce au fost în contact cu un caz pozitiv.

Anunțul poate fi citit mai jos:

„Bună ziua. Aici e BELIFT LAB.

Membrii Jungwon, Heeseung, Jay, Jake și Sunghoon au fost testați pozitiv pentru infecția cu COVID-19 în timpul autoizolării.

După confirmarea unui caz pozitiv la un loc pentru filmări, idolii din ENHYPEN au început autoizolarea joi, pe 26 august, și au fost clasificați de autoritățile guvernamentale din vineri, 27 august, că ei au nevoie de autoizolare. În această perioadă, Jake a început să aibă simptome precum tuse și febră pe 29 august, iar după raportarea simptomelor la centrul de sănătate, el a trecut testul PCR. El a fost diagnosticat pozitiv pentru COVID-19 în dimineața zilei de luni, 30 august. Ca consecință, membrii Jungwon, Jay, Heeseung și Seunghoon au venit cu simptome asemănătoare și au fost testați PCR, care i-a confirmat și pe ei fiind pozitivi. Urmărind instrucțiunile de la autoritățile de sănătate, au fost luate măsurile necesare, inclusiv mutarea la spital. La moment, membrii prezintă simptome ușoare.

După ce primul caz COVID-19 a fost confirmat miercuri, 25 august, toți care au fost prezenți, inclusiv artiștii, au trecut testul PCR și au primit rezultate negative, începând autoizolarea. De aceea, posibilitatea virusului de a se împrăștia și mai mult este joasă.

Toți artiștii și personalul ce se autoizolează s-au testat de două ori pe zi, au monotorizat activ sănătatea lor și au avut grijă să se testeze PCR de îndată ce apăreau simptome.

Cerem scuze pentru îngrijorarea fanilor și pentru că nu am fost în stare să prevenim aceste infecții în ciuda eforturilor de a asigura că au fost luate măsuri. Compania noastră va susține pe deplin însănătoșirea rapidă a idolilor, sănătatea și siguranța lor având cea mai mare prioritate. Noi vom continua să cooperăm cu cererile și instrucțiunile de la autoritățile de sănătate guvernamentale.

Vă mulțumim.”

Dorim membrilor ENHYPEN o însănătoșire grabnică.

sursa

2 gânduri despre „Cinci membri ENHYPEN s-au infectat cu COVID-19

 1. mariagrafu

  Wow !!! 5 din ei ?? Asta nu este ok deloc ….
  Sper ca membri să se facă bine cat de curând posibil
  La momentul actual si eu sunt in carantină din cauza acestui virus si imi e teama pentru siguranta lor, deoarece eu parca sunt o pasta moale plimbatoare si nici nu mai simt ce ma doare 💔🤷‍♀️
  Imi doresc sa se faca bine curând 🤍🤍🤍

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s