Miyawaki Sakura anunță că emisiunea ei japoneză „Tonight, Under the Cherry Blossom Tree” va ajunge la sfârșit

Pe 1 septembrie, fosta membrp HKT48 și IZ*ONEMiyawaki Sakura, a anunțat că emisiunea radio japoneză „Tonight, Under the Cherry Blossom Tree” de la Bay FM va ajunge la sfârșit. 

În această zi, Sakura a salutat dulce fanii ei. Pe urmă, ea a anunțat: „Am un anunț important pentru toți care au iubit acest program. „Tonight, Under The Cherry Blossom Tree” va ajunge la sfârșit la sfârșitul lunii septembrie. Îmi pare rău că vin atât de târziu cu acest anunț. Mă întristează că acest program, care a devenit foarte prețios pentru mine, se va sfârși, dar a fost o decizie acceptată de mine și personal. Nu am sentimente negative sau emoții grele. Deci sper că ascultătorii vor înțelege.”

Idolul a continuat: „Pentru restul lunii, va fi drăguț dacă vom petrece timpul discutând despre întâmplările din trecut la această emisiune, dar vreau să cunosc mai multe despre voi, ascultătorii, în timpul rămas. Vreau să știu ce persoane m-au ascultat la „Tonight, Under The Cherry Blossom Tree”.”

După anunțul Sakurei, mulți fani speculează din nou că idolul a decis să închidă emisiunea ei radio pentru a se concentra pe pregătirile pentru debutul în noul grup de la HYBE împreună cu Source Music.

Miyawaki Sakura a venit în Coreea pe 27 august.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s