9 actori coreeni ce provin din familii bogate

Câți dintre voi le cunoașteți trecutul acestor celebrități?

Există vedete coreene ce s-au născut în familii foarte bogate, dar care au ales să lucreze din răsputeri pentru a își forma o carieră. Urmăriți mai jos detalii despre 9 dintre cei mai cunoscuți actori ce s-au născut în familii cu stabilitate financiară!

1. Kim Tae Hee

Tatăl actriței, Kim Yoo Moon, este președintele unei companii de transporturi. Într-o emisiune TV, aceasta a spus că afacerea tatălui ei a acumulat anul trecut peste 13,8 milioane de dolari.

2. Choi Siwon

Se spune că tatăl tânărului în vârstă de 34 de ani ar fi fost directorul executiv al „Boryung Medicine”, o companie farmaceutică renumită în Coreea de Sud, iar mama lui ar deține un brand de lenjerie intimă de lux.

3. Park Hyung Sik

Într-o emisiune TV, actorul a specificat faptul că tatăl său lucrează ca membru al consiliului de administrație pentru cunoscuta marcă de mașini, „BMW”.

4. Lee Yi Kyung

Tatăl lui Lee Yi Kyung este CEO-ul unei mari companii. Fanii presupun că este vorba despre LG Innotek. În ciuda faptului că provine dintr-o familie bogată, actorul a abandonat școala și a lucrat o perioadă part-time într-un magazin de DVD-uri.

5. Jung Il Woo

Tatăl actorului este directorul unei academii de Kendo, iar bunicul lui a fost președinte într-un spital renumit din Coreea de Sud. În prezent, bunicul acestuia este director șef la același spital.

6. Choi Sooyoung

Bunicul ei se află în spatele celebrului centru artistic „Seoul Arts Center” și este CEO al unei firme de arhitectură cunoscute în Coreea de Sud!

7. Yook Sung Jae

Tatăl său este președintele unei companii de semiconductoare ce are un profit uluitor. De asemenea, se spune că bunica artistului este proprietara unei ferme de pescuit cunoscută de ani de zile, iar unchiul său conduce o companie numită „Space Max”.

8. Pyo Ji Hoon (PO)

Tatăl sau conduce un magazin Duty-Free. Se zvonea ulterior că acesta este fiul unui chaebol însă acest lucru a fost negat de artist.

9. Jung Hae In

Știați că  Jung Hae In este strănepotul lui  Jeong Yakyong , o figură influentă din epoca Joseon? Bunicul său a fost foarte respectat datorită lucrărilor sale scrise legate de filozofie, știință și guvern. De asemenea, merită menționat faptul că părinții actorului dețin un spital în SoKor.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s