Actori ce au fost scutiți de serviciul militar obligatoriu și iată de ce

Serviciul militar pentru bărbații adulți coreeni este o parte obligatorie a responsabilității lor față de națiunea lor. Coreenii sunt foarte mândri că slujesc în armată. Cu toate acestea, nu toți bărbații eligibili sunt întotdeauna capabili să-și finalizeze serviciul militar. Mai jos este o listă cu 4 actori coreeni ce au fost scutiți de serviciul militar obligatori și de ce.

Kim Woo Bin

Kim Woo Bin a trecut printr-o perioadă dificilă din viața sa, când acesta a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian și a făcut o pauză pentru a-și reveni. În același timp, trebuia să se înroleze în armată, dar a fost scutit din cauza condiției sale. Din fericire, acum este mai bine și va reveni la actorie cât de curând.

Seo In Guk

Seo In Guk s-a înrolat în armată, dar a fost scutit după câteva zile. Acest lucru a fost din cauza unei leziuni la gleznă. Cu toate acestea, actorul s-a confruntat cu o imensă reacție din partea internauților coreeni pentru că ar fi încercat să scape de îndeplinirea serviciului militar. Ei credeau că armata era părtinitoare față de vedete fără să înțeleagă starea gravă a lui Seo In Guk.


Jo Jung Suk

Jo Jung Suk a primit scutire, din cauza decesului tatălui său. Întrucât, acesta era singurul care aducea venit și avea grijă de mame sa, a trebuit să renunțe la facultate și să accepte diverse roluri pentru a câștiga bani. Militarii au analizat situația financiară a familiei sale și l-au scutit de serviciul militar.


Yoo Ah In

Yoo Ah In a fost scutit de serviciul militar, deoarece suferea de mai multe răni, în afară de starea persistentă a tumorii sale osoase. Militarii l-au considerat nepotrivit pentru îndatoriri după mai multe examinări medicale. Din fericire, agenția sa a dezvăluit că se descurcă mult mai bine de atunci, iar tumoarea lui este, de asemenea, de o gravitate medie.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s