Internauților le pare rău pentru Chaeyeon, care este văzut plângând din nou în show-ul „Street Woman Fighter”

De curând, Mnet a lansat un nou show „Street Woman Fighter”, unde echipele de dans coreene de top se luptă pentru titlul de a fi cea mai bună echipă de dans.

Începând cu primul episod, fosta membră IZ*ONE, Chaeyeon (care de asemenea apare în emisiune) a fost selectată de către alte participante ca fiind cea mai slabă concurentă, astfel primind numeroase autocolante „No respect” de la celelalte concurente.

În episodul următor, Chaeyeon a fost chemată pe scenă pentru a dansa freestyle de mai multe ori, iar aceasta continua să piardă. Echipa acesteia primind patru jetoane negre de înfrângere, iar aceasta nu a mai putut să-și mai țină lacrimile. Chaeyeon a fost văzută plângând înconjurată de membrele echipei sale, simțindu-se vinovată că echipa ei a fost învinsă de mai multe ori.

În timpul unui alt episod, multe participante au sugerat că aceasta nu poate dansa, pentru că este un idol și nu o dansatoare. Următoarea scenă o arată plângând într-o cameră în timpul pauzei și spunând: „Nu mai pot dansa”. Odată cu creșterea din ce în ce mai mare a presiunii pentru Chaeyeon, a fost văzută din nou vărsând lacrimi în ultimul episod din „Street Woman Fighter”.

Internauții s-au adunat pe o comunitate online pentru a discuta, iar cei mai mulți internauți se simt rău pentru membra grupului. Aceștia au comentat: „Este o ușurare că fetele sunt atât de înțelegătoare, dar sunt îngrijorat de sănătatea mintală a lui Chaeyeon”, „Mă simt atât de rău pentru Chaeyeon”, „M-am săturat de clișeele folosite de Mnet în aceste emisiuni de divertisment, dar pur și simplu, mă simt rău pentru Chaeyeon”, „Sunt foarte îngrijorată de sănătatea mintală a lui Chaeyeon”, „Plânge în fiecare episod”, „Trece prin atâtea stări în acest show” și „Aș plânge și eu dacă aș fi aleasă ca cea mai rea dansatoare”.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s