Membrii ATEEZ vorbesc despre revenire, colaborarea cu Kim Jong Kook și Pentagonix + altele

ATEEZ Talks About Their Comeback, Collaborating With Kim Jong Kook And Pentatonix, And More

În data de 13 septembrie, grupul ATEEZ a susținut o conferință de presă cu ocazia lansării noului album „ZERO: FEVER Part 3.”

Noul mini-album marchează prima revenire după șase luni de la lansarea albumului „ZERO: FEVER Part 2”. Liderul trupei, Hongjoong a spus: „Nu am putut dormi bine din cauza emoțiilor în legătură cu asta! Am petrecut toată noaptea având un sentiment plăcut de emoție. În momentul în care am debutat, am fost stresat, deoarece trebuia să ne găsim o cale și o energie pe care să o transmitem mai departe. De acum, intenționez să mă distrez foarte mult în timpul activităților noastre promoționale!”

Seonghwa a adăugat: „Aceasta este prima oară când urcăm pe scenă după participarea noastră în cadrul emisiunii „Kingdom: Legendary War”. Cu această ocazie, am vrut să arătăm ceva nou. Ne-am concentrat mult pe fiecare detaliu în parte în timpul antrenamentului.” Yunho a spus: „Această revenire a fost una captivantă. Mă bucur că oamenii au reacționat pozitiv la teaserele noastre.”

Yeosang a mărturisit: „Fiind prima revenire după șase luni, am fost foarte încântat să ne întâlnim iar cu fanii noștri!”, iar San a completat: „În timpul activităților noastre promoționale, am sperat că voi auzi că ATEEZ arată o nouă latură!”. Jongho a comentat: „Vom munci din greu pentru a lansa doar muzică bună și pentru a realiza show-uri care nu vor dezamăgi fanii care sunt atât de răbdători cu noi! Suntem mândri să prezentăm tot ce avem de oferit publicului larg.”

Recent, fanii au avut posibilitatea de a vota piesa de titlu a noului album. Aceștia au avut de ales între „Deja Vu” și „Eternal Sunshine”, iar prima melodie a câștigat. Legat de acest aspect, Mingi a spus: „Cu ocazia filmărilor pentru „Deja Vu” am avut posibilitatea de a încerca un concept sexy și senzual pentru prima oară. Cred că acesta este conceptul pe care fanii au dorit să îl vadă cel mai mult la noi. De asemenea, am primit sfaturi de la seniorii noștri din industrie.” Hongjoong a adăugat: „Kim Jong Kook a spus că „Deja Vu” ne reprezintă bine și se potrivește grupului nostru. După ce a ascultat melodia, PSY a remarcat că este un stil diferit, iar apoi a spus că ar fi grozav să lansăm melodia cât mai repede.”

Jongho a remarcat: „Colegii mei din drama „Imitation”, Lee Jun Young, Jiyeon, Chani și Hwiyoung din SF9 , precum și JinJin din ASTRO m-au susținut. Aceștia ne-au spus vorbe încurajatoare, iar eu sunt recunoscător pentru gestul lor.”

„ZERO: FEVER Part 3” reprezintă și primul album lansat după ce membrii ATEEZ au participat la emisiunea „Kingdom”. Legat de acest lucru, Yeosang a spus: „După ce i-am urmărit pe seniorii de la emisiune, am învățat cum să fim mai relaxați pe scenă. Încă de la începutul producției pentru album, ne-am gândim la asta foarte mult, încât să putem evolua cu fiecare revenire tot mai mult.” Wooyoung a adăugat: „Consider că amestecul dintre conceptele noastre remarcabile și lumea pe care am construit-o prin poveștile transmise de evoluțiile noastre, ne-au ajutat să realizăm o imagine mai clară a grupului nostru.”

Înainte de revenirea mult așteptată, ATEEZ a avut câteva colaborări cu Kim Jong Kook și grupul acappella Pentatonix. Yunho a răspuns: „A fost o onoare pentru noi să colaborăm cu Pentagonix. Când eram în liceu și studiam muzică, mă uitam deseori la cei din Pentagonix pentru a mă ajuta să învăț mai bine. Sunt deosebit de recunoscător că ei au propus oferta primii!” Jongho a completat: „A trebuit să muncim din greu pentru colaborarea cu Pentagonix, pentru că a fost o adevărată provocare. Când rezultatele au ieșit bine, am simțit că am reușit o nouă realizare. Dacă ar fi posibil, mi-aș dori să colaborez cu IU în Coreea și cu Bruno Mars în străinătate.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s