Sezonul 3 din „The Penthouse” ia sfârșit!

”The Penthouse 3” s-a terminat după aproape un an de difuzare!


În data de 10 septembrie, serialul „Penthouse: War In Life” de pe canalul SBS s-a încheiat oficial cu ultimul sezon. Potrivit portalului Nielsen Korea, episodul final din sezonul 3 „The Penthouse” a înregistrat un rating la nivel național de 19,1%.

Serialul a dat startul primului sezon în octombrie 2020 și a început rapid să atragă atenția telespectatorilor. Sezonul 1 din „The Penthouse” s-a încheiat cu un rating de 28,8%, în timp ce sezonul 2 a înregistrat cel mai mare rating din toate sezoanele, de 29,2%.

Cu toate acestea, pe măsură ce „The Penthouse” a difuzat sezonul 3, unii telespectatori au fost nemulțumiți pentru că au avut loc multe întorsături în firul poveștii, au apărut multe scene de violență excesivă, precum și pentru diferite controverse ce a implicat producția. În ciuda acestor lucruri, „The Penthouse 3” și-a menținut poziția de lider în timpul său de difuzare, având un rezultat de 15 ~ 17% pe tot parcursul sezonului, terminându-se cu 19,1%.

Cei care au jucat în această k-dramă sunt: Eugene, Lee Ji Ah, Kim So Yeon, Uhm Ki Joon, Bong Tae Gyu, Yoon Jong Hoon, Park Eun Suk, precum și Kim Young Dae, Kim Hyun Soo, Choi Ye Bin și mulți alții.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s