Prima eliminare din show-ul „Street Woman Fighter”

În episodul din 14 septembrie al show-ului „Street Woman Fighter”, a fost anunțată prima echipă eliminată din show.

În acest episod, două echipe au fost votate pentru a concura una contra celeilalte pentru a decide care va fi eliminată din emisiune. În cele din urmă, WAYB și Coca N Butter au fost cele două echipe votate pentru a lupta într-un total de cinci bătălii. Echipa care câștigă 3 din cele 5 bătălii ar fi fost lăsată să rămână, în timp ce echipa care este învinsă pleaca acasă.

Prima rundă a fost o luptă în echipă, în timp ce din runda a doua, membrii echipelor aveau să lupte 1 la 1. În acest episod, Coca N Butter a început lupta și a dominat complet scena cu prezența lor puternică. Începând cu prima rundă a bătăliei, Coca N Butter a obținut voturile juraților, câștigând trei bătălii consecutive.

Din păcate, WAYB a fost prima echipă ce fost eliminată din competiție.

Imagine
SPOILER] How viewers are reacting to the first elimination on 'Street Woman  Fighter' | allkpop
Imagine

Mulți fani ai echipei de dans WAYB au fost triști când au văzut echipa părăsind emisiunea, dar au recunoscut faptul că echipă cealaltă a dominat scena: „Îmi place de Noze, dar mă așteptam ca WAYB să fie eliminată în această rundă. Au fost complet dominate de Coca N Butter”, „Sunt atât de trist că Noze este eliminată, omg”, „Unde pot să o văd pe Noze acum? ” „Mă simt atât de trist că WAYB a fost eliminat”, „Sunt atât de tristă că WAYB a fost eliminată, dar m-am așteptat la acest lucru”, „Nu-mi vine să cred, de ce ne fac Mnet asta?”, „Fetele din Coca N Butter au fost de neînvins”, „Mi-aș dori să scape de eliminări. Ar trebui doar să lase pe toată lumea să rămână, lol” și „Eu chiar urăsc eliminările. De ce nu putem fi toți fericiți? Lol. „

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s