Lee Sang Yun dezvăluie că nu a fost popular când a studiat la Universitatea Națională din Seul

Lee Sang Yun

Actorul Lee Sang Yun a spus că nu a fost un student popular la Universitatea Națională din Seul.

Lee Sang Yun și actrița Jin Seo Yeon au apărut în episodul din 14 septembrie al emisiunii de televiziune SBS „Dolsing Fourmen”, 

În timp ce gazdele și oaspeții stăteau de vorbă, Jin Seo Yeon a menționat studiile din trecut ale lui Lee Sang Yun – care a absolvit Universitatea Națională din Seul. Deoarece Universitatea Națională din Seul este universitatea de top din Coreea, gazdele au fost foarte suprinse de această informație.

Cu un zâmbet timid, Lee Sang Yun a spus: „M-am specializat în fizică la Universitatea Națională din Seul”. Apoi, a fost întrebat: „Ce ai avut de gând să faci inițial după ce ai absolvit?” Lee Sang Yun a răspuns: „De fapt, am vrut să devin profesor înainte”.

După aceea, gazdele au început să se întrebe dacă Lee Sang Yun a fost popular la Universitatea Națională din Seul pentru aspectul său frumos, așa cum și actrița Kim Tae Hee a fost când era studentă acolo.

Lee Sang Yun a râs și a spus: „Nu, nu. Nu eram deloc”.

Dar, deoarece nu l-au putut crede, l-au întrebat încă o dată: „Serios? Dar ești arătos, deștept, bun la sport și la toate. Spune-ne adevărul!”. Lee Sang Yun a răspuns râzând: „Ei bine, nu eram popular din câte știu. Cel puțin nu am auzit așa ceva de la oamenii din jurul meu”. El a continuat: „Cu toate acestea, sincer, nimeni nu era interesat de astfel de lucruri, pentru că erau prea ocupați cu studiile lor”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s