[CCC] BTS prezintă pașapoartele de „Trimis special” primite de la Moon Jae-in

Articol: „Trimisul special prezidențial” BTS merge cu pașapoarte roșii pentru a participa la Adunarea Generală a ONU din NY.

Sursa: Chosun Ilbo

BTS își prezintă pașapoartele diplomatice roșii de „trimis special” de la președintele Moon Jae-in. Pe 21 iulie, Moon a numit membrii BTS drept reprezentanți culturali speciali și a acordat oficial scrisoarea de numire la Casa Albastră pe data 14 septembrie. Cei 7 membri și CEO-ul Big Hit, Shin Young-jae, au participat la eveniment și în timpul ceremoniei, Moon a făcut contact vizual cu membrii și le-a acordat pașapoarte diplomatice roșii și stilouri comemorative, împreună cu o scrisoare de numire.

BTS este primul grup K-Pop numit în calitate de trimis special oficial al guvernului coreean.

Între timp, Moon a cerut de la BTS și să participe la Adunarea Generală a ONU de la New York de pe 20 septembrie și să țină un discurs despre obiectivele sale de dezvoltare durabilă și să prezinte evoluții filmate.

[+5,884, -605] ARMY nu sunt foarte supărați în legătură cu acest lucru? Folosește BTS ca lingură de aur pentru a susține un spectacol !?
[+3,726, -300] Numai persoanele care nu sunt capapbile folosesc vedete. De unde au venit banii pentru fondul său politic? Investigați-l și nu am nicio îndoială că va ieși un roman.
[+3,222, -801] Scutiții-i de armată! El continuă să folosească BTS pentru toate, dar nu îi va scuti de înrolare!
[+1,772, -114] Copii, vă rog să vă gândiți de două ori. Mai întâi Bang Si-hyuk, acum asta. Acesta este al treilea discurs ONU în care se folosește de altcineva ca facilitator. El degradează trupa BTS. Nu vă implicați în politică!
[+311, -15] Nu mai folosi idoli pentru politica ta! Dezgustător!
[+178, -2] Michael Jackson a fost numit vreodată trimis special pentru SUA? Numai țara noastră are un președinte care are lipsuri la acest nivel, care folosește BTS pentru politica sa.
[+78, -6] El nu este capabil, așa că, desigur, folosește vedete pentru a-și ascunde corupția ㅋㅋ. Jalnic.
[+22, -3] BTS a devenit o marionetă a regimului de stânga …

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s