Chanyeol din EXO,  Kim Myung Soo din INFINITE și Daehyun din B.A.P au fost distribuiți într-un musical al armatei

EXO’s Chanyeol, INFINITE’s Kim Myung Soo, And B.A.P’s Daehyun Cast In Military Musical
Distribuție împânzită de stele  pentru viitorul muzical militar „Meissa’s Song” (titlu literal)!

 „Meissa’s Song” are loc în două țări cu culturi complet diferite: țara fictivă Kamur, unde un război civil continuă de multă vreme, și Coreea, unde au loc audiții K-pop. Povestea îl urmărește pe Raman, care s-a născut și a crescut în Kamur, care vine în Coreea să îl caute pe soldatul detașat Meissa, care i-a dat vise și speranțe.

Chanyeol din EXO îl va juca pe Raman, un individ ce ajunge în Coreea pentru a participa la o audiție K-pop. Raman a intrat în contact cu diferite aspecte ale culturii coreene prin intermediul grupului Gaon, trimis în țara lui de forțele de menținere a păcii ale Organizației Națiunilor Unite (ONU) și el cunoaște fluent limba coreeană. Fiind unul dintre personajele care se evidențiază în audiția K-pop, Raman va prezenta evoluții cu o varietate de concepte diferite.

Kim Myung Soo de la INFINITE și Daehyun de la B.A.P vor juca rolul lui Yeon Joon Seok, care merge în Kamur după ce s-a oferit voluntar pentru a fi trimis la sugestia unui prieten. Yeon Joon Seok a trăit fără un vis sau un scop special și s-a conformat doar cerințelor părinților săi, dar el experimentează o mare transformare după timpul petrecut în Kamur, unde trăiește mai multe experiențe.

Moon Yong Suk va juca rolul lui Yoon Seon Ho, care are visul de a contribui la pacea mondială și de a ajuta oamenii în timp ce lucrează pentru ONU. Yoon Seon Ho îi sugerează prietenului său Yeon Joon Seok să se ofere voluntar, iar aceștia merg împreună la Kamur.

Vedetele de musical Brad Little și Michael Lee vor juca rolul ofițerului comandant  de la sediul forțelor ONU de menținere a păcii. În plus, un total de 41 de actori din forțele armate și ansamblul muzical vor apărea în musical.

„Meissa’s Song” va fi difuzat online din 15 în 17 octombrie.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s