BTS nu ar avea ce să caute la Adunarea Generală a ONU? SUGA le răspunde haterilor

기사 대표 이미지:[SBS Star] SUGA Responds to Hate Comments About BTS Not Being Suitable to Attend the UN General Assembly

SUGA din grupul BTS a răspuns la comentariile rău intenționate despre faptul că grupul său nu este demn să meargă la Adunarea Generală a ONU.

Pe 22 septembrie, BTS a intrat în direct pe NAVER V LIVE pentru a petrece timp cu fanii. Recent, președintele Moon Jae-in i-a numit pe membrii BTS drept „trimiși prezidențiali speciali pentru generațiile și cultura viitoare”. 

BTS a început activitățile de trimis prezidențial special prin participarea la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite din New York în această lună. Pe 20 septembrie, BTS a susținut un discurs semnificativ în cadrul celei de-a doua întâlniri a Momentului Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (Momentul ODD) din cadrul Deceniului de acțiune. 

În timpul live-ului cu fanii, SUGA și-a exprimat gândurile cu privire la câteva comentarii rău intenționate care afirmau  că nu este potrivit ca BTS să participe la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.

SUGA a spus: „Unii oameni se întreabă de ce am fost invitați la eveniment, ținând cont de faptul că suntem cântăreți și nu politicieni. Ei s-au întrebat de ce am fost acolo și ce vom face acolo”.

Membrul BTS a continuat: „Faptul este că am fost pe deplin conștienți de acest lucru și am mers la eveniment a fost exact pentru acel rol. De fapt, ni s-a spus că doar un număr limitat de oameni urmăreau Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în fiecare an”.

El a reluat: „Dar mult mai mulți oameni din întreaga lume au urmărit evenimentul în  anii în care am participat, inclusiv anul acesta. Am abordat o problemă importantă și dacă mulți oameni au urmărit evenimentul din cauza noastră, atunci cred că ne-am făcut treaba. ca trimiși speciali, destul de bine”.

El a adăugat: „Toți am muncit din greu pentru asta. Nu este nevoie să fim atât de părtinitori și vă rog să nu fiți”.

Un gând despre „BTS nu ar avea ce să caute la Adunarea Generală a ONU? SUGA le răspunde haterilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s