JUNGMO din CRAVITY își prezintă articolul preferat: albumul semnat de BTS cu un mesaj dulce!

기사 대표 이미지:[SBS Star] JUNGMO Shows Off His All-time Favorite Item: BTS Signed Album with a Sweet Message

JUNGMO și membrii CRAVITY au participat la emisiunea  „Idols in the Middle of the Night” (titlu literal) de pe postul NAVER NOW, găzduită de I.M și KIHYUN din grupul MONSTA X.

Pentru participarea la show-ul „Idols in the Middle of the Night” , JUNGMO a fost rugat să își aducă cu el obiectul preferat din toate timpurile. Când I.M l-a întrebat pe JUNGMO dacă poate arăta publicului care este acesta, idolul a scos albumul semnat de BTS pe care l-a primit acum câțiva ani.

Pe album, BTS a scris: „Pentru JUNGMO. Bună ziua, acesta este BTS. Mulțumim  foarte mult pentru sprijinul acordat. Dacă vei continua să lucezi din greu, va exista un rezultat bun. Te vom încuraja și noi! Poți să reușești”

JUNGMO

În ceea ce privește acest album unic, JUNGMO a spus: „Sunt fan BTS de când eram la liceu, așa că am cumpărat marfa și albumele oficiale ale BTS. Am fost și la concertele lor.”

El a continuat: „Motivul pentru care am început să visez să devin o vedetă K-pop s-a datorat tot BTS. Când eram stagiar, am avut mare noroc și am putut obține acest album semnat. Este atât de prețios pentru mine.”

Apoi, JUNGMO a continuat să-și exprime dragostea pentru BTS: „La sfârșitul unei zile grele, vin acasă și mă uit la videoclipurile și fotografiile BTS pe care nu le-am văzut încă. Aceasta este cea mai tare ameliorare a stresului”. El a continuat : „Întrucât fac atât de multe lucruri, uneori nu pot ajunge din urmă cu tot ceea ce fac. Deci, chiar am privit în secret ce făceau în timpul lecțiilor mele la școală”. 

După înregistrarrea acestei emisiuni radio, fanii l-au văzut pe JUNGMO ieșind din studio cu albumul semnat în brațe de parcă ar fi ținut un bebeluș, făcându-i să râdă.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s