Membrele ITZY își dezvăluie cei mai buni prieteni celebrități la emisiunea ‘Choi Hwa Jung’s Power Time’

Fetele din ITZY au dezvăluit cine sunt cei mai buni prieteni ai lor.

În episodul din data de 28 septembrie al emisiunii radio SBS Power FM, „Choi Hwa Jung’s Power Time”, trupa ITZY a apărut în calitate de invitat.

Membrele au fost întrebate care sunt cei sau cele mai bune prieteni/prietene celebrități, iar acestea au răspuns rapid, râzând: Park Jin Young, JYP. Yeji, a continuat: „În timp ce am fost prezentatoare la emisiunea muzicală „Show! Music Core”, am devenit foarte apropiată de fosta membră IZ*ONE, Kim Min Ju. Îmi place foarte mult de Min Ju.”

Chaeryeong a făcut din nou audiența să râdă, declarând: „Pentru mine, cea mai apropiată prietenă este fosta membră IZ*ONE, Lee Chae Yeon. [Suntem] cele mai bune prietene”. Este binecunoscut faptul că Chaeryeong din ITZY și Lee Chae Yeon sunt surori și au debutat amândouă după ce au apărut la emisiunea de audiții „K-POP STAR 3”.

Lia a dezvăluit: „Membrele trupei sunt încă prietenele mele cele mai apropiate”, iar Ryujin a spus: „Colegele mele sunt prietenii mei cei mai buni. Îmi fac prieteni în număr mic.”

În cele din urmă, Yuna a adăugat: „Surorile mele mai mari (membrele ITZY) au mare grijă de mine. Dar acum câteva zile, am fost gazdă pentru emisiunea „Inkigayo” și prietena mea, Ahn Yu Jin m-a contactat (și ea, de asemenea, fostă membră IZ*ONE)”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s