Fanii coreeni sunt invidioși pe ARMY din America de Nord, deoarece BTS anunță primul lor concert care va avea loc în LA, din ultimii 2 ani

BTS tocmai a anunțat primul lor concert personal în aproximativ 2 ani, „Permission To Dance On Stage – LA”.

Evenimentul este programat să aibă loc pe stadionul SoFi din Los Angeles, California, în perioada 27-28 noiembrie și 1-2 decembrie, pentru un total de 4 spectacole. Detaliile pentru bilete vor fi disponibile prin Weverse și, în consecință, vânzările vor fi efectuate prin Ticketmaster.

Acesta va fi primul concert fizic al BTS după „BTS World Tour Love Yourself: Speak Yourself – The Final” din Seul, care a avut loc în 2019.

 

Înaintea următoarelor show-uri „Permission To Dance On Stage – LA” de la sfârșitul acestui an, BTS intenționează să organizeze primul lor concert online din 2021, „Permission To Dance On Stage”, difuzat în toată lumea pe 24 octombrie.

De îndată ce a fost făcut anunțul, fanii naționali nu au putut să nu-și exprime invidia față de ARMYs care locuiesc în Statele Unite, întrucât grupul global K-Pop va susține primul lor concert după doi ani în America de Nord.

Un internaut a împărtășit știrile împreună cu fotografiile stadionului într-o comunitate online unde fanii coreeni s-au adunat pentru a-și exprima cât de geloși erau. Internauții au comentat: „Sunt atât de gelos”, „Sunt atât de fericit că BTS este capabil să cânte în direct”, „Sunt atât de invidios pentru oamenii care pot merge personal”, „Noroc pentru ARMY din America de Nord, va exista o limită a numărului de persoane care pot veni la concert, chiar dacă Coreea a permis acest lucru”, „ Sunt fericit pentru BTS, deoarece pot avea un concert live în cele din urmă ”, „ Vreau să merg acolo atât de tare „,” Stadionul este uimitor” , ” Abia aștept să-i văd cântând live ” și ” Sunt super gelos pe ARMY din America! omg”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s