Fanii LOONA îi cer lui Elon Musk să salveze grupul de fete

Pe 28 septembrie, a fost dezvăluit că agenția Block Berry Creative se confruntă în prezent cu o criză financiară severă.

Potrivit mai multor surse din interior, Block Berry Creative nu a reușit să plătească salariile și plățile datorate către numeroase companii externe și angajați externi care au fost angajați anterior să lucreze cu LOONA. Eșecul agenției de a oferi salarii și plăți a persistat luni de zile. Block Berry Creative se confruntă cu până la câteva milioane de woni (aproximativ 85.000 ~ 760.000 USD) în salarii neplătite, precum și impozite pentru angajați, asigurări și alte cheltuieli datorate.

Agenția a oferit declarații asigurând că face tot ce poate pentru a plăti toate sumele neplătite; cu toate acestea, cei din interior susțin că va fi dificil pentru companie să rezolve problemele în viitorul apropiat. În prezent, criza financiară va afecta probabil și potențialele promoții LOONA.

Prin urmare, mulți fani LOONA au decis să ia atitudine. Recent, fanii LOONA au folosit Twitterul pentru a lăsa mesaje lui Elon Musk.

Fanii LOONA au trimis mesaje pe Twitter pentru a sprijini financiar grupul de fete. Acest lucru se datorează faptului că fosta soție, Grimes, a fost cea care a produs melodia „love4eva”, iar Elon Musk a postat pe Twitter un mesaj despre LOONA în 2018.

Potrivit listei Forbes de miliardari în timp real, Elon Musk este cel mai bogat om din lume.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s