Internauții îl confundă pe Joohoney din MONSTA X cu fiul actorului Lee Jung Jae din „Squid Game”

Serialul Netflix „Squid Game” îi obsedează pe toți. Deși nu era de așteptat ca lumea să se îndrăgostească de personajele sale, știind că mulți dintre ele vor fi ucise, totuși mulți au făcut-o.

Probabil credeți că este vorba despre tinerii membri ai distribuției, precum Jung Ho Yeon. Ei bine, da, dar acest articol se referă la actorul principal Lee Jung Jae, pentru că el a furat  inimile tuturor în rolul său de Seong Gi Hun. Probabil explicația are legătură cu acea parte a sa masculină și dură. Cum să nu adori acest tip de personaj?

Mai ales dacă l-ați văzut în unul dintre rolurile sale anterioare, știți cât de frumos este cu adevărat. De exemplu, puțin mai jos, aveți o poză din filmul din 2014 Big Match. În mod clar, acest bărbat are grijă de aspectul său fizic.

Totuși, pentru mulți dintre noi, diferența de vârstă ar putea fi puțin prea mare. La urma urmei, el este un bărbat de vârstă mijlocie, având deja 48 de ani. Deci, dacă ar avea un fiu la jumătate din vârsta lui, ar fi grozav.

Ei bine, unii internauți par să creadă că are un fiu, deși o căutare pe Google spune altceva.  

Cu toate acestea, pe internet circulă fotografiile lui Lee Jung Jae cu Joohoney din MONSTA X, făcându-i pe unii să-l confunde pe artist cu fiul actorului. 

Acest lucru s-a întâmplat atunci când un Monbebe – DokiMonbebe (@monbebepolska pe TikTok)-  a distribuit un videoclip, participând la trendul  TikTok de a pune „Money”, a lui Lisa din BLACKPINK  peste fotografiile unei celebrități atractive.

În videoclip, DokiMonbebe s-a referit în glumă la Lee Jung Jae și Joohoney ca la „tatăl” și respectiv „fiul”. Ea a inclus fotografii ale celor doi împreună ca „dovezi”. Așadar, în mod firesc, unii au luat gluma de bună și au inundat cu comentarii postarea, întrebându-se dacă Joohoney este cu adevărat fiul lui Lee Jung Jae.

În curând, comentariile au devenit echilibrate, mulți fani distrându-se cu gluma, spunând că este adevărat. Mulți chiar au ajutat la crearea unei explicații cu privire la motivul pentru care Joohoney nu vorbește niciodată despre faimosul său tată pentru că „voia să-și creeze singur un nume în industrie” și altele.

Povestea reală din spatele fotografiei celor doi este că Joohoney a împărtășit-o pe 29 noiembrie anul trecut pe contul oficial de Twitter al MONSTA X, și că poza a fost făcută la 2020 Asian Artist Awards. Joohoney a spus: „În cele din urmă mi-am întâlnit seniorul de liceu, sunbaenim ‘Lee Jung Jae’ și a fost o onoare! A fost minunat!”

Se pare că acești 2 artiști se admiră reciproc.

Amândoi sunt chipeși și talentați, deci au multe în comun, chiar dacă nu este vorba despre legături de sânge.

 

Sursa

Un gând despre „Internauții îl confundă pe Joohoney din MONSTA X cu fiul actorului Lee Jung Jae din „Squid Game”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s