Lee Hong Gi spune cum ar fi fost dacă prietenul său Kim Soo Hyun ar fi jucat în „Squid Game”

기사 대표 이미지:[SBS Star] Lee Hong Gi Shares What Would Have Happened to Kim Soo Hyun If He Joined Squid Game

Vocalistul trupei FTISLAND a făcut o postare glumeață despre cum ar fi fost dacă actorul Kim Soo Hyun ar fi apărut în drama hit  „Squid Game”.

Pe 2 octombrie, Lee Hong Gi și-a actualizat contul de Instagram cu o fotografie nouă. Poza este o imagine photoshopată a lui Kim Soo Hyun și câteva scene din seria mega-hit Netflix „Squid Game”.

Scenele erau luate din primul episod din „Squid Game”, unde concurenții „jocului” joacă „Lumina roșie, Lumina verde”. Kim Soo Hyun purta un stil similar de trening verde ca șiconcurenții din „joc”,  Dar, spre deosebire de ei, Kim Soo Hyun sărea și alerga, părând cel mai fericit tip de pe planetă. 

Sub această imagine photoshopată, Lee Hong Gi a scris: „Kim Soo Hyun mi-a trimis asta, spunând că ar fi putut să joace și el în „Squid Game”. El a continuat : „Hyung … Dacă ai fi așa în timpul” jocului „, ai fi fost primul care a fost ucis. LOL.”

Kim Soo Hyun a văzut online o fotografie editată realizată de fani și a împărtășit-o cu Lee Hong Gi. Anterior, un fan a editat o poză mai veche alui  Kim Soo Hyun dintr-un film din 2013, „Secret, Greatly”, unde joacă rolul unui tânăr cu dizabilități, care poartă întotdeauna un trening verde.

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s