V din BTS își exprimă frustrarea pe Weverse + ARMY cred că este vorba despre zvonurile că ar fi într-o relație

Ieri, agenția HYBE a trasnmis un comunicat de presă prin care nega faptul că V din trupa BTS ar fi într-o relație cu fiica președintelui companiei „Paradise Group”.

Pe 14 octombrie, au apărut zvonuri despre faptul că V se întâlnește cu fiica președintelui „Paradise Group”. Zvonurile au început după ce V a fost văzut participând la evenimentul de previzualizare VVIP pentru deschiderea „Korea International Art Fair (KIAF) 2021”. Atât V, cât și fiica președintelui acestei corporații, au venit la eveniment. Cu toate acestea, HYBE Labels a negat rapid zvonurile și a spus că V și fiica patronului „Paradise Group” sunt doar cunoscuți.

După aceasta, V a scris un mesaj criptic pe Weverse: „Am să trag ace otrăvite în cefele lor. Păziți-vă spatele ”. Apoi, el a mai scris: „Atât de jalnic. Vreau să cânt „UGH ”.” 

„UGH” este una dintre piesele din albumul „MAP OF THE SOUL: 7” a BTS. Este o piesă rap care folosește jocul de cuvinte pentru a exprima furia față de rău și nedreptate.

Deși nu este clar la ce s-a referit V cu mesajele sale criptice, mulți fani cred că V și-a exprimat  furia și frustrarea ca răspuns la zvonurile recente despre presupusa lui relație amoroasă.

Voi ce părere aveți?

Sursa

2 gânduri despre „V din BTS își exprimă frustrarea pe Weverse + ARMY cred că este vorba despre zvonurile că ar fi într-o relație

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s