Starship anunță că trupa MONSTA X pregătește un comeback pentru luna noiembrie

MONSTA X anunță prima revenire fără liderul Shownu și o agendă încărcată pentru finalul anului, acasă și în SUA! Idolii vor lansa al doilea album complet în limba engleză și vor concerta din nou la Jingle Ball, fiind prima trupă K-pop care a fost invitată la mega turneu.

După ce săptămâna trecută a fost anunțat faptul că trupa MONSTA X este singurul grup K-pop care va evolua pe scena evenimentului Jingle Ball din SUA,  au apărut speculații că idolii nu vor mai lansa muzică în Coreea de Sud până anul viitor și că nu vor participa nici la diferitele spectacole de sfârșit de an.

Iată însă că, pe 18 octombrie, agenția Starship a confirmat faptul că MONSTA X va reveni la sfârșitul lunii noiembrie: „MONSTA X se pregătește pentru un comeback local la sfârșitul unii noiembrie.”  

Dacă este să ne luăm după cele spuse de Joohoney, ne putem aștepta la primul album fără vocea liderului Shownu (care este în armată) și cu melodii compuse de către membrii trupei.

Totodată, trupa a intrat săptămâna trecutî în faimosul top radio din SUA ‘Pop Airplay’ cu melodia în limba engleză „One Day”, ajungând la știri pe diferite posturi și emisiuni mari din SUA, inclusiv ‘KTLA Morning News’,  ‘MTV Fresh Out Live’, sau talk show-ul FOX5 ‘Good Day New York’. 

În ciuda situației dificile a activităților din străinătate, idolii și-au continuat ascensiunea globală în stilul său unic, dovedindu-și potențialul în K-pop.

Ei vor lansa în decembrie un nou album în limba engleză și vor concerta pentru turneul  ‘Jingle Ball’ organizat anual de iHeartRadio la Philadelphia, Washington DC, Atlanta și Miami. Pe scenă vor mai urca și Ed Sheeran, Dua Lipa, Megan the Stallion, Lil Nas X, The Kid Laroy, Doja Cat, etc..

Sursa

Un gând despre „Starship anunță că trupa MONSTA X pregătește un comeback pentru luna noiembrie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s