Suzy, Jung Eun Chae, Kim Jun Han și Park Ye Young confirmă apariția în viitoarea dramă ”Anna”

Suzy, Jung Eun Chae, Kim Jun Han y Park Ye Young son confirmados para nuevo drama

Viitoarea k-dramă „Anna” a dezvăluit distribuția.

Pe 20 octombrie, agenția de divertisment, Coupang Play, a declarat: „Suzy, Jung Eun Chae, Kim Jun Han și Park Ye Young și-au confirmat apariția în viitoarea dramă „Anna”. Filmările pentru noul proiect au început pe 15 octombrie”.

În urmă cu ceva timp, Suzy a dezvăluit că revizuiește pozitiv oferta de casting pentru „Anna”, cunoscută și sub numele de “The Second Anna”. Această dramă va fi regizată de Lee Joo Young și va avea 8 capitole. K-drama va spune povestea unei femei care minte și ajunge să trăiască viața altcuiva.

Suzy o va interpreta pe Yoo Mi, femeia care spune minciuna. Actrița a câștigat porecla „Nation’s First Love” (Prima iubire a națiunii) cu debutul ei în filmul „Architecture 101” și a jucat anul trecut în drama „Start-Up”.

Jung Eun Chae va fi Hyun Joo, o femeie care o trăiește viața superioară celorlalți. Aceasta are o relație tensionată cu Yoo Mi. Jung Eun Chae a apărut în drame precum „The Guest” și „The King: Eternal Monarch”.

Kim Jun Han va fi soțul lui Yoo Mi, Ji Hoon, o persoană ambițioasă și orientată spre viitor. Kim Joon Han a apărut recent în serialul de succes, „Hospital Playlist”. Iar Park Ye Young va juca rolul lui Ji Won, o persoană în care te poți încrede. Park Ye Young a jucat recent în drama „Hometown Cha-Cha-Cha”.

„Anna” va avea premiera în anul 2022.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s