Taehyung din BTS aproape a izbucnit în lacrimi în timpul concertului online

Imagine

BTS au susținut un concert online, iar Taehyung nu a putut participa în întregime la acesta!

Pe data de 24 octombrie, BTS au susținut un concert online prin intermediul căruia au reușit să își bucure fanii. Taehyung, din nefericire, nu a putut participa în întregime la prestațiile grupului, acesta având probleme de sănătate. Datorită repetițiilor aprige, artistul a dezvoltat o formă gravă de febră musculară în zona gambei iar medicul ce l-a consultat i-a recomandat să nu depună foarte mult efort fizic.

În ciuda faptului că nu a putut dansa, Taehyung a încercat să se concentreze pe muzică și să își înveselească fanii. Restul membrilor i-au ținut moralul ridicat, însă, în timp ce interpreta melodia „Blue&Grey”, artistul aproape că a izbucnit în lacrimi.

La finalul concertului acesta i-a asigurat pe ARMY că este bine și le-a promis acestora că v-a reveni cu forțe proaspete!

 

 

13 gânduri despre „Taehyung din BTS aproape a izbucnit în lacrimi în timpul concertului online

  1. Madalina

   Eu chiar nu inteleg de ce oameni prefera, in necunostinta de cauza, sa isi spuna parerea si intr-un mod jignitor. Nu trebuie sa iti placa de ei, nu te obliga nimeni, nu inteleg de ce mai citesti stiri despre ei, daca nu iti plac…😂

   Apreciază

   Răspunde
  2. Morino

   Bă, a izbucnit în lacrimi fiindcă nu a putut dansa, nu pentru că are febră musculară în zona gambei! Pentru artiști, dansatul și cântatul înseamnă foarte mult și, probabil, simte că și-a dezamăgit fanii fiindcă nu a putut dansa. Am avut și eu febră musculară în zona gambei, este oribil de dureros, de-abia am putut pune piciorul jos! Oricum, ce să înțelegi tu, cred că ești afon, sunt sigură că nu te pricepi la dansat și pe deasupra și invidios, ce combinație oribilă într-un singur om! Acum am remarcat că tu ai mai lăsat un comentariu urât la o știre cu BTS, nu ai ce face? Te plictisești singur? Sau nu ai prieteni și îți verși furia aici? Oare de ce își dedică cineva timpul ca să fie hater? E o pierdere totală de timp, băiete! Mai bine ieși pe afară sau o ajuți pe mama ta la treburile în casă! Sunt sigură că stai numai în pat și comentezi!

   Apreciază

   Răspunde
  3. Stela 57y

   Hai mai bine sa te duci dracu cu afirmațiile tale de prost gust , ești un om patetic cu o viata plictisitoare și te gândești sati dai cu părerea unde nu trebuie

   Apreciază

   Răspunde
  4. Army💜

   De zici ca suntem patetici? Pe tine când tr doare ceva sunt sigură că te plângi așa că țineți gura. Macar el așa cum a fost a urcat pe scenă. Îți e ușor să spui că sunt patetici ar nu sti prin câte au trecut ca să ajungă unde sunt acum. Au urcat bolnavi pe scena pentru noi si au primit forța noastră. Dacă ne crezi așa atunci întreabă cine are cel mai mare fandom din lume. Eu zic că e mai bine să taci

   Apreciază

   Răspunde
  5. Goter

   Nu a plans ca are intindere musculara, a plans pentru ca e o pisica speriata care si a pierdut cativa fani si acum plange ca sa i se faca mila alotor oameni si sa si recupereze din fanii pierdututi. Dar ai dreptate, army sunt cei mai patetici oameni de pe glob. Toate ziua vad doar „OMG a facut oppa al meu clatite murate!!💜💜” sau „Omul asta a reusit sa treaca strada aia din Seul💜!”

   Apreciază

   Răspunde
 1. Nicoleta Stoenesc

  A plans pentru ca este un profesionist, și nu i a fost usor sa nu poată dansa, sa ofere fanilor spectacolul pe care îl oferă de obicei. Mi a plăcut grija și atenția pe care i au acordat o colegii lui. Mie imi plac mult acești copiii, sunt un exemplu pentru mulți, dacă ar sti ce sa ia din ce oferă ei frumos și bun.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Aida

  Chiar nu înțeleg de ce persoanele de genul comentează. Până și numele de utilizator e „Hatebts21”, e clar că nu îți place BTS și nu înțeleg de ce comentezi aiurea .

  Apreciază

  Răspunde
 3. Diana

  Eu am citit ca ar fi avut intindere musculara si de aceea i s-a recomandat repaosul. Sunt atat de draguti, ei mereu vor sa dea tot ce este mai bun pentru fanii lor, cred ca de aceea sunt si atat de mult iubiti.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s