Fanii critică HYBE Labels și își arată îngrijorarea față de BTS

Recent, BTS a susținut concertul online „Permission to Dance On Stage„!

Cu toate acestea, fanii au fost îngrijiorați și triști când au văzut că idolii au evoluat pe mai multe melodii, unde au trebuit să poarte încălțăminte care nu li se potrivea.

Pe parcursul concertul online care a durat două ore, trupa k-pop a încântat publicul interpretând 24 de melodii. Concertul nu a inclus niciun moment solo sau evoluții cu doar o parte dintre membrii BTS.

Însă, imediat ce spectacolul s-a încheiat, fanii și-au exprimat nemulțumirea, dezamăgirea față de compania HYBE și îngrijorarea față de artiști. Mulți au scos în evidență că o parte dintre idoli au avut o încălțăminte care nu li se potrivea. În special, Jin și J-Hope au fost încălțăți cu papuci care erau vizibil mult prea mari în timp ce au cântat „Life Goes On,” „Boy with Luv,” „Dynamite” și „Butter.”

Fanii au comentat  – „Doar dacă porți papuci care nu se potrivesc, te doare foarte tare, dar pentru cântăreții care trebuie să danseze cu o pereche de papuci nepotrivită ca mărime, este o mare problemă” .

De asemenea, au punctat că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru și că speră că în viitor agenția să rezolve această problemă.

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Fanii critică HYBE Labels și își arată îngrijorarea față de BTS

 1. Nicoleta Stoenescu

  Vai de ei saracii. Urat din partea celor care se ocupa de vestimentația lor. Ei, membrii BTS, sunt niște profesioniști, fac totul cu placere și multă daruire, și nu merita așa ceva. Sper pe viitor sa se schimbe acest lucru. Ei ne oferă frumos, spectacol, magie și merita tot ce este mai bun, și sa nu le facă rău in niciun fel. Respect BTS. Respect Jin și J hope, ca nu au arătat nimic in afara ce știu ei sa ofere de obicei, un spectacol minunat

  Apreciază

  Răspunde
 2. Morino

  Asta-i prea de tot, mai mergea dacă încăpea doar un deget sau două, în spate, dar, cred că încap 4 degete, atât de mari sunt pantofii! Zici că sunt scoși dintr-un film de desene animate, în care personajele aveau pantofii ăia supradimensionați, mari cât capul lor! Foarte urât din partea celora care se ocupă de vestimentația lor!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s