Top 20 de k-drame pe care trebuie să le vizionați în acest Halloween

Spooky Korean Dramas Perfect For Your Halloween Bingewatch

Zile mai scurte, nopți mai lungi, este clar că toamna a sosit! Așadar, cu ocazia venirii noului anotimp, putem sărbători și ziua de Halloween. Știm cu toții ce însemnă asta, așa că pe lângă costume, muzică, filme, tradiții și multe altele, special pregătite pentru această zi, ar fi o idee bună să revedeți sau să începeți aceste k-drame care au abordat diferite concepte potrivite pentru Halloween.

Vă invităm să urmăriți mica lista de mai jos. Le-am urmărit aproape pe toate, însă nu le-am pus într-o ordine anume. Dacă știți și alte drame în afară de acestea, puteți să scrieți în secțiunea de comentarii.

1. Zombie Detective (2020)

Această dramă a fost difuzată în lunile septembrie și octombrie anul trecut și s-a bucurat de multă atenție din partea publicului coreean, mai ales, pentru tema abordată.

2. The Master’s Sun (2013)

Această k-dramă este interpretată de actorii So Ji Sub și Gong Hyo Jin, actori foarte cunoscuți în Coreea de Sud. Serial a fost difuzat în anul 2013 și a avut un rating mediu de 20,7% la nivel național. Drama se bucură și acum de atenția pentru că are ca tema genul horror – romantic. Chiar dacă îmbină aceste două, rămâne una dintre preferatele coreenilor la capitolul – perfect pentru Halloween.

3. A Korean Odysseey (2017-2018)

Actorul Lee Seung Gi a preluat acest proiect imediat după ce a ieșit din armată în 2017. Serialul are 20 de episoade și este o versiune televizată după romanul clasic Journey to the West, publicat în China. Drama se găsește și pe Netflix, în cazul în care dețineți această platformă.

4. Tale Of The Nine Tailed (2020)

Această k-dramă de succes este interpretată de Lee Dong Wook și Jo Bo Ah. A fost difuzată pe canalul tvN din octombrie până în decembrie anul trecut și s-a bucurat de un rating de 5,8% la nivel național. Serialul se poate viziona și pe platforma Viki.

5. Guardian: The Lonely and Great God

La prima vedere, unii ar spune că este o comedie romantică, ceea ce este adevărat. Dar pe lângă asta, drama are multe elemente fantastice, care se potrivesc perfect cu ziua această. Serialul s-a bucurat de succes în clasamentele de audiență și a fost difuzat în anii 2016-2017. Dacă nu mă înșel, se poate urmări și pe Viki.

6. The Guest (2018)

Această dramă abordează genurile: horror, mister, supranatural, thriller și spune povestea unui preot catolic care se luptă cu forțele răului pentru a pune capăt la o serie de crime cauzate o putere supranaturală.

7. The Cursed (2020)

Acest serial sud-coreean a fost difuzat la începutul anului trecut pe canalul tvN și se pare că va apărea și sezonul doi. A prins mult interes la public și sunt foarte nerăbdători pentru un nou sezon.

8. Kingdom (2019-2020)

Acest serial are două sezoane și este unul dintre preferatele coreenilor la capitolul acesta. Îl puteți găsi în format complet și pe Netflix.

9. Sell Your Haunted House (2021)

După cum puteți vedea, este o dramă difuzată în anul acesta și spune povestea unui agent imobiliar care poate vedea fantome și a unui escroc. Cei doi vor lucra împreună pentru a rezolva plângerile clienților care se mută în casă nouă. O puteți urmări și pe Viki.

10. Squid Game (2021)

Cel mai tare hit cinematografic din acest an, probabil se potrivește cel mai bine cu această zi de Halloween. Fiind o dramă produsă de Netflix, o puteți găsi pe platformă.

11. Hotel del Luna (2019)

Acest hotel nu este unul obișnuit. Proprietara acestei clădiri magnifice pe timp de noapte, nu este o persoană oarecare. Ea poate vedea și face lucruri nemaivăzute de om, motiv pentru care noul ei manager, încearcă să o evite.

12. Strangers for Hell (2019)

Această dramă este interpretată de actorii Im Si Wan și Lee Dong Wook. Povestea se bazează pe un webtoon popular și se învârte în jurul unui tânăr de la țara care se mută într-un loc misterios în Seul.

13. Sweet Home (2020)

Un tânăr care a suferit de bullying se mută într-o clădire după ce părinții lui mor. Rămâne singur așa că nu vede altă soluție decât sinuciderea. Însă, începe să observe că vecinii lui se transformă în ființe neomenești și încearcă să se omoare între ei. Așa că, se va da o luptă cruntă pentru supraviețuire.

14. The Ghost Detective (2018)

Lee Da Il (Choi Daniel) este detectiv care lucrează în privat. În trecut, a fost soldat, dar a fost demis din funcție în urmă unei plângeri. Jung Yeo Wool (Park Eun Bin) devine asistentul lui și vor lucra împreună pentru a rezolva cazuri misterioase. Lee Da Il va muri și va deveni o fantomă.

15. Goedam (2020)

Pe măsură ce se lasă noaptea și întunericul cade pe străzile orașului, umbrele și spiritele prind viață în această dramă horror.

16. The Witch’s Dinner

Acest serial spune o povestea despre restaurantul unei vrăjitoare care vinde mâncare pentru a-și îndeplini scopurile.

17. Dark Hole (2021)

Lee Hwa Sun este detectiv în sediul principal al poliției din Seul. Într-o zi, primește un telefon de la persoana care i-a ucis soțul și zice să meargă în orașul Muji. Acolo, își dă seama că persoane s-au transformat în monștri după ce au respirat un misterios fum întunecat.

18. Joseon Exorcist (2021)

Cu toate că producția s-a terminat brusc cu doar două episoade, a avut un început promițător și ar fi atras multe vizionări în această perioadă.

19. The Uncanny Counter (2020)

K-drama spune povestea unui grup de oameni, Counter. Scopul lor este să vâneze spiritele rele, iar fiecare are o abilitate unică. Pentru a nu se da de gol, grupul se deghizează ca angajații unui restaurant cu tăiței.

20. Search (2020)

Yong Dong Jin este un tânăr soldat care are sarcina de a dresa câinii militari și mai are o lună până la eliberare. Însă, este trimis pe neașteptate să facă parte din grupul de căutare, unde va descoperi că există creaturi monstruoase în zona demilitarizată (granița dintre Sud și Nord).

2 gânduri despre „Top 20 de k-drame pe care trebuie să le vizionați în acest Halloween

  1. mariagrafu

    As mai fi adăugat ,, sa batem fantome ” cu Kim Soo Hyun ( actrița ) Ok Taehyun ( presupun că așa se scrie, oricum este din trupa 2PM – a jucat în Vincenzo )

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s