HYBE va lansat webtoon-uri originale inspirate de BTS, TXT și ENHYPEN

HYBE To Release New Original Webtoons Based On BTS, TXT, And ENHYPEN

Gigantul HYBE explorează noi zone își extinde activitățile în online cu un nou tip de produs. Anunțul a fost făcut la ultima ședință din 4 noiembrie, intitulată 2021 HYBE Briefing with the Community.

La eveniment, HYBE și-a dezvăluit planurile de a iniția afaceri folosind propriile povești originale, ceea ce  va fi o nouă formă de proprietate intelectuală (PI) deținută de companie. Ei plănuiesc să prezinte în diferite moduri conținutul bazat pe aceste povești originale care sunt planificate și dezvoltate de companie. Ideea principală a afacerii originale a poveștilor HYBE este de a extinde conținutul bazat pe artiști pentru a include nu numai muzica, ci și poveștile care pot fi aplicate în mod flexibil la diferite tipuri de formate media.

HYBE va prezenta artiștii în aceste povești, ceea ce înseamnă că vor crea webtoon, romane web și animații în colaborare cu artiștii HYBE și le vor lansa pe diverse platforme.

HYBE a anunțat patru povești originale care vor fi lansate ca webtoon și romane web anul viitor. Sunt „7Fates: CHAKHO” cu BTS, „THE STAR SEEKERS” cu TXT, „DARK MOON” cu ENHYPEN și „Crimson Heart”. Primele trei vor fi lansate în ianuarie 2022, în colaborare cu Naver Webtoon, atât în ​​format webtoon, cât și în format roman web 

„7Fates: CHAKHO” de la BTS este o fantezie urbană inspirată de vânătorii de tigri (ofițeri) ai dinastiei Joseon numiți chakhogapsa. Acțiunea aste plasată într-un oraș în viitorul apropiat și spune povestea a șapte băieți legați împreună de soartă, care depășesc greutățile împreună și cresc.

„DARK MOON” de la ENHYPEN este o poveste de dragoste de liceu despre băieți vampiri care întâlnesc o fată cu un secret. Viețile tinere și prietenia băieților vampiri, precum și secretele care se află în spatele a ceea ce este vizibil, se vor abate de la genul obișnuit de romantism de liceu și le vor oferi cititorilor o distracție inedită. „DARK MOON” este împărțit în mai multe serii, prima fiind „DARK MOON: The Blood Altar”.

„THE STAR SEEKERS” de la TXT este o poveste fantezie despre băieții idoli K-pop care trăiesc într-o lume în care magia și realitatea coexistă. Împreună, ei luptă împotriva secretului din jurul prăbușirii lumii. Elemente fantastice precum animale imaginare și spectacole magice vor fi amestecate cu povești despre lumea divertismentului.

7Fates: CHAKHO” va fi transformat într-o serie pe platforma globală Naver Webtoon începând cu 15 ianuarie 2022, „DARK MOON” de la ENHYPEN pe 16 ianuarie și „THE STAR SEEKERS” de la TXT pe 17 ianuarie.

Alte anunțuri la briefing-ul corporatiei HYBE au inclus planurile HYBE America de a crea un nou grup de fete în Statele Unite, în colaborare cu Geffen Records de la Universal Music Group, proiectul de debut global al HYBE Japonia pentru viitorul grup de băieți care include foști concurenți „I-LAND”. , planurile Weverse de integrare cu V LIVE, un nou joc care implică BTS și intrarea în afacerea NFT (non-fungible token, adică bunuri virtuale).

Sursa

4 gânduri despre „HYBE va lansat webtoon-uri originale inspirate de BTS, TXT și ENHYPEN

 1. mariagrafu

  Wow, HYBE se extinde cu adevărat pe toate laturile. Însă presimt că se pregătesc atât de multe materiale pentru a putea compensa cumva plecarea celor din BTS in armata. ( Doar părerea mea )

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
   1. Bobita

    Adica cum în armata , era vorba ca nu mai pleacă nici care în armata din cauza ca au făcut atât de multe, și fac pentru poporul și cultura coreeana , de unde ați mai scos-o pe asta , sau chiar este adevărat vor face armata , când va fii sau unde,și dece dacă nu de asta ???

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s