O fostă stagiară care a fost la SM, JYP și YG împărtășește de ce a părăsit agențiile

기사 대표 이미지:[SBS Star] One Trainee Who Got Into SM·JYP·YG Share Why She Left the Agencies

Lee Ji-woo, o fostă stagiară care a trecut pe la agențiile SM, JYP și YG Entertainment, spune de de a decis să plece.

Recent, viitoarea emisiune de televiziune a MBC „My Teenage Girl” a distribuit online un videoclip teaser. În videoclipul teaser, Lee Ji-woo a vorbește cu psihiatrul Dr. Oh Eun-young despre viața ei de stagiar.

Lee Ji-woo a spus: „Am început să mă antrenez pentru a debuta în K-pop la SM Entertainment la început. Dar m-am mutat la JYP Entertainment doar câteva luni mai târziu. Am intrat acolo pentru actorie, nu K-pop”.

Ea a continuat: „Am intrat în YG Entertainment după asta, dar am plecat la scurt timp după aceea. Totul s-a întâmplat într-un singur an. Aveam 15 ani”.

Apoi, Lee Ji-woo a explicat de ce a ales să părăsească agențiile atât de mari în care toți stagiarii K-pop visează să intre: „Când am fost acolo, am simțit atât de multă presiune încât mi-a fost frică să dansez”.

Ea a explicat în continuare: „La sfârșitul fiecărei luni, a trebuit să dansez în fața celorlalți stagiari, precum și în fața antrenorilor mei. Pur și simplu nu puteam să fac asta. Mi-a fost teamă să dansez cu ei privindu-mă.”

Lee Ji-woo a dezvăluit că visa să devină o vedetă K-pop de mult timp de când era mică: „A fost visul meu atât de mult timp, dar nu mi-am putut depăși teama de a fi judecată când eram la acele agenții. De aceea am ieșit din ele”.

Ea a continuat: „Când m-am alăturat acestei emisiuni, frica m-a cuprins din nou. Nu puteam dansa decât când eram singură, așa că am exersat coregrafiile după ce mă întorceam acasă, până la trei până la patru dimineața”.

Ea a adăugat: „Chiar dacă am încercat din greu, am simțit că abilitățile mele de dans nu se îmbunătățesc. De asemenea, am fost supărată când instructorii de dans au făcut comentarii negative despre dansul meu”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s