Cha Eunwoo din ASTRO s-a deghizat pentru a-și face prezentarea online în limba engleză la facultate

Și tot a fost prins de către colegii săi! Cha Eunwoo din trupa ASTRO a încercat să își ascundă identitatea la un curs online.

Pe 9 noiembrie, o fotografie a lui Cha Eunwoo de la cursul său online a circulat pe internet cu descrierea: „Prietenul meu mi-a arătat studentul Lee Dongmin (numele de naștere al lui Cha Eunwoo) făcându-și prezentarea în limba engleză. A încercat din greu să se deghizeze cu ochelari și o mască. Dar, în primul rând, ochii lui sunt drăguți și arată frumos; În al doilea rând, în spatele lui erau trofee. Cum să îşi ascundă identitatea?”

După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, mai multe trofee pot fi observate pe raftul din spatele lui. Internautul care a postat poza a continuat: „Ce fel de studenți poartă hanorac „Maison Kitsune” la ora? Ei bine, sigur că pot, dar Cha Eunwoo este atât de drăguț. Îmi doresc foarte mult să-l cunosc pe studentul Le e Dongmin.”

Postarea a atras acum multă atenție și o mulțime de AROHA au lăsat comentarii pentru Cha Eunwoo: „El este atât de drăguț, într-adevăr”, „Oricine și-ar da seama că el este Cha Eunwoo chiar dacă purta ochelari și mască”, „Dar chiar vreau să-l aud făcând o prezentare în engleză” și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s