“Now We Are Breaking Up” oferă un trailer extins cu suișurile și coborâșurile poveștii lui Song Hye Kyo și Jang Ki Yong

Song Hye Kyo, Jang Ki Yong y más, experimentan altibajos del amor y la vida en teaser para “Now We Are Breaking Up”

Înainte de lansare, K-drama extrem de anticipată “Now We Are Breaking Up”, cu Song Hye Kyo și Jang Ki Yong, lansează un trailer extins care dezvăluie multe momente relevante din serial.

„Now We Are Breaking Up” este o dramă romantică realistă despre dragoste și despărțiri în industria modei. Song Hye Kyoo va interpreta pe Ha Young Eun, un designer de modă realist, în timp ce Jang Ki Yong îl va juca pe Yoon Jae Guk, un fotograf independent inteligent care îi schimbă părerea despre dragoste.

Noul teaser începe cu o noapte extravagantă în care Ha Young Eun îl întâlnește pe Yoon Jae Guk. Ea îi spune: „Nu sunt Hwang Chi Sook (Choi Hee Seo)”. Yoon Jae Guk zâmbește în timp ce răspunde: „Știu, Ha Young Eun”. Clipul continuă să evidențieze viața ocupată a lui Ha Young Eun ca designer de modă de succes și pe Yoon Jae Guk ca fotograf priceput care trăiește liber.

În continuare, drama o prezintă pe Hwang Chi Sook, care spune: „Bărbații? Da, mi-e sete de bărbați”. Hwang Chi Sook este CEO-ul echipei de design care tânjește mereu după dragoste. După ce Yoon Jae Guk o surprinde căzând, Hwang Chi Sook se îndrăgostește și crede în mod eronat că el este Seok Do Hoon (Kim Joo Heon).

Cu toate acestea, când Hwang Chi Sook îl caută pe Seok Do Hoon, este surprinsă să găsească pe altcineva. Ea comentează disprețuitor: „Seok Do Hoon nu este de această calitate”. Seok Do Hoon este colegul de cameră al lui Yoon Jae Guk și directorul executiv al Vision PR. Este un om priceput, bine cunoscut în industria relațiilor publice (PR). 

Deși Ha Young Eun și Hwang Chi Sook sunt prieteni, drama arată și o oarecare dispută între cei doi. Hwang Chi Sook strigă: „Sunt superiorul tău la serviciu”, iar Ha Young Eun răspunde: „Da, ești superiorul tău la locul de muncă, așa că poartă-te ca unul”.

În cele din urmă, drama îl prezintă pe Jeon Mi Sook (Park Hyo Joo), cealaltă prietenă apropiată de liceu al lui Ha Young Eun. Jeon Mi Sook a renunțat la cariera de model pentru a se căsători cu Kwak Soo Ho (interpretat de Yoon Na Moo) și a-și crește copiii. În adâncul sufletului, Hwang Chi Sook afirmă: „Am multe lucruri pe care vreau să le spun, dar nu le spun din cauza lui Mi Sook și pentru că sunt o terță parte”. Teaserul sugerează că Kwak Soo Ho este cu o altă femeie la serviciu, iar Ha Young Eun este arătată alergând spre ceea ce pare a fi casa lui Jeon Mi Sook cu paramedicii, unde ea zace inconștientă pe podeaua băii.

În apelul ei cu Jeon Mi Sook, Ha Young Eun spune: „Trebuie să rămân în formă dacă vreau să supraviețuiesc. Este o lume crudă în care oamenii spun că un designer și-a pierdut atingerea dacă pare că a îmbătrânit sau s-a îngrășat”. Jeon Mi Sook răspunde: „Trebuie să păstrezi încă o cameră deschisă în inima ta. Cine știe? Poate că va intra un bărbat potrivit.”

Videoclipul continuă să arate că Ha Young Eun și Yoon Jae Guk sunt atrași unul de celălalt, în timp ce Ha Young Eun povestește: „Am cunoscut o persoană. Am iubit o persoană. Acea dragoste ;i-a făcut o cale și am mers pe acel drum în fața mea cu acea iubire. Asta înseamnă dragostea să fie conectată, cu excepția faptului că nu putem fi împreună.”

Serialul are premiera pe 12 noiembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s