Ma Dong Seok ar putea juca și în alte serii Marvel

Dispatch susține că actorul nu se va opri cu proiectele de la Hollywood și va continua să apară și în alte producții cu eroi Marvel.

O sursă din presă a raportat pe 10 noiembrie: „Ma Dong-seok (Don Lee) a semnat un contract pentru o apariție suplimentară în seria Marvel. El va apărea în mai multe episoade ca „Gilgamesh”.

După ce informația a fost verificată cu agenția Walt Disney, conținutul a rămas secret. În primul rând, un oficial de la „Walt Disney Korea” a spus într-un apel telefonic cu Dispatch în acea zi: „Nu a existat nicio confirmare din partea companiei de film”.

Big Punch Entertainment le-a cerut înțelegerea, spunând: „Contractul lui Ma Dong-seok pentru „Eternals” a fost încheiat printr-un agent din străinătate. În prezent, este dificil de știut fapte specifice despre apariția sa în filmele Marvel etc.”.

Cu toate acestea, este foarte probabil să fie adevărat că Ma Dong Seok  va continua să joace la Hollywood. Oficiali din lumea filmului au subliniat: „Se poate spune că dacă semnezi un contract cu Marvel pentru un rol important, nu există nici un caz în care semnezi doar un film”.

Personaje MCU (Marvel Cinematic Universe) precum cel al lui Robert Downey Jr. au continuat în alte serii, cum ar fi  „Avengers”.

Oficialii din lumea filmului au spus: „Nu se știe ce fel de apariție va apărea Ma Dong Seok în viitor, dar este un fapt cunoscut că va apărea în seria Marvel în viitor”.

Într-un interviu înainte de lansarea „Eternals”, Ma Dong Seok a împărtășit și știri legate de contractul său cu Marvel. „Cred că pot continua să lucrez cu Marvel prin această oportunitate”, a spus el, atrăgând atenția.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s