YG Entertainment dezvăluie că teaserul care circulă pe internet despre revenirea trupei BLACKPINK, nu a fost lansat de companie

BLACKPINK se pregătește de revenire?

Pe 9 noiembrie, a început să circule pe rețele de socializare un teaser care anunța revenirea trupei BLACKPINK cu o nouă melodie. În teaser, se poate vedea logo-ul companiei YG Entertainment cu data și ora de lansare. Potrivit posterului, titlul melodiei este „Ready to Love”.

„Ready for Love” este o piesă dezvăluită parțial în documentarul de pe Netflix, „BLACKPINK: Light the World”. În documentar ne este dezvăluit posibilitatea ca trupa să lanseze piese înregistrate dar care nu au fost lansate pe piața muzicală și se zvonește că una dintre acele cântece ar fi „Ready for Love”. Așa că mulți fani au crezut că va fi lansată o nouă piesă pe 26 noiembrie.

Totuși, se pare că este doar un zvon, întrucât agenția a negat faptul că ei au dezvăluit teaserul. YG Entertainment a explicat: „Este adevărat că BLACKPINK pregătește un nou proiect, dar nimic nu a fost confirmat. Teaserul care circulă recent pe rețele de socializare, nu este un teaser oficial lansat de YG Entertainment. Prin urmare, sperăm să nu mai existe confuzie printre fani.”

Imagine

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s