Minhwan mărturisește că a făcut vasectomie + Yulhee spune că decizia lui poate a fost pripită

Minhwan din FT Island și Yulhee au deja 3 copii. Ce l-a deterninat pe artist să își facă vasectomie?

Minhwan și soția lui Yulhee au revenit, după ce acesta a încheiat serviciul militar obligatoriu, la emisiunea KBS2 ‘Mr. House Husband 2‘.

În episodul difuzat în premieră pe 13 noiembrie, membrul F.T. Island și Yulhee au ieșit la o întâlnire pentru a sărbători 3 ani de la căsătoria lor.

În timp ce erau la picnic, Yulhee a remarcat jumătate în glumă?: „Este a treia aniversare a  noastră și avem 3 copii. Poate la a patra aniversare vom avea patru copii?”

Yulhee a continuat apoi: „În zilele noastre, se spune că o femeie poate face cezariană până la de trei ori. Asta înseamnă că mai am o șansă să rămân însărcinată. Îți aduci aminte ce ți-am spus la puțin timp după ce gemenele au făcut 6 luni? Că îmi e dor de perioada când erau nou născute. Deja suntem părinții unei familii mari. Nu cred că dacă am mai adăuga un copil acum ar fi așa o mare deosebire.” 

Cu toate acestea, Minhwan a declarat: „Va fi mult mai dificil. Sunt atât de fericit acum. Și eu iubesc bebelușii și sunt curios ce s-ar întâmpla dacă am avea și mai mulți copii. Dar cred că cel mai bine este să lăsăm asta doar pentru imaginația noastră.”

Dar Yulhee a continuat: „Mașina pe care o avem pentru copii este și 4 locuri. Mai este un loc! Rezistența mea este gata”.

Apoi, mai târziu, în timpul interviului său personal, Minhwan a mărturisit telespectatorilor: „Am fost deja operat. Chestia a fost că ea a trebuit să treacă printr-o cezariana atât cu Jaeyool, cât și cu gemenele. Am auzit că în aceste cazuri, este obișnuit ca soția fie să ia anticoncepționale, fie să se supună unor proceduri medicale, dar am auzit și că poate fi dăunător pentru sănătatea ei. Așa că m-am gândit că ar fi mai bine să o fac.”

Yulhee, pe de altă parte, a spus în timpul interviului ei: „Respect decizia lui, dar, în același timp, există un pic de dezamăgire acolo. M-am gândit că poate decizia a fost prea grăbită. S-ar putea să dorim să facem un copil  mai târziu”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s