“The Red Sleeve” stabilește un nou record de audiență și se aproprie din ce în ce mai mult de “Now We Are Breaking Up”

“The Red Sleeve” logra sus calificaciones más altas hasta el momento y está cada vez más cerca de “Now We Are Breaking Up”

„The Red Sleeve” de pe MBC și „Now We Are Breaking Up” de pe SBS sunt prinse într-o cursă strânsă pentru rating.

Pe 20 noiembrie, „The Red Sleeve” a stabilit un nou record de audiență. Potrivit Nielsen Korea, cel de-al patrulea episod din „The Red Sleeve” a obținut un rating la nivel național de 7,5%, marcând un nou record personal pentru dramă.

Pentru a nu fi mai prejos, „Now We Are Breaking Up” s-a bucurat de o creștere în rating aseară, înregistrând 7,9%, apărându-și titlul de cea mai vizionată dramă din intervalul său de difuzare.

Între timp, „Jirisan” de pe tvN s-a clasat pe primul loc în intervalul său orar pe toate canalele, inclusiv rețelele de difuzare, cu un rating de 7,8%. „Happiness” de la tvN, care este difuzat mai târziu, s-a clasat pe primul loc în timpul difuzării pe toate canalele de cablu, cu un rezultat de 3,1%.

„Inspector Koo” de pe canalul JTBC a scăzut în rating, obținând 1,8%, în timp ce „Himera” de pe OCN a avut aceeași soartă, înregistrând un rating de 0,9%.

În cele din urmă, „Young Lady and Gentleman” de pe KBS 2TV și-a continuat domnia ca cea mai vizionată dramă de pe orice canal, cu un rating de 28,0%.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s