De ce a decis să se însoare Changmin din TVXQ?

기사 대표 이미지:[SBS Star] TVXQ! MAX Changmin Shares Why He Decided to Marry His Wife

Changmin din TVXQ dezvăluie motivul pentru care a decis să se însoare.

Idolul care are o personalitate de zahăr a apărut în episodul din 22 noiembrie al emisiunii de televiziune de pe JTBC „Bistro Shigor” și a vorbit puțin despre viața sa de bărbat căsătorit.

În decembrie 2019, MAX Changmin a spus că era într-o relație cu o non-celebritate.La scurt timp după aceea, el a anunțat că se va căsători cu iubita lui, fapt care s-a petrecut în octombrie 2020.

În timp ce echipa de la „Bistro Shigor” discuta, participanții l-au întrebat pe Changmin ce îi place atât de mult la soția lui încât a decis să se căsătorească cu ea.

Changmin a râs timid și a răspuns: „Înainte de a o întâlni, obișnuiam să-i felicit pe alții fără să vreau cu adevărat”. El a continuat: „Vreau să spun că atunci când erau vești bune, obișnuiam să le spun fără prea multă inimă: „Felicitări!”.

El a mai spus:  „De la un moment dat însă, mi-am dat seama că eram cu adevărat fericit pentru ea când lucrurile au mers bine. Eram fericit de parcă mi s-ar întâmpla mie. Atunci m-am gânditcă trebuie să mă căsătoresc cu ea”.

Apoi, comediantul Cho Sae Ho a comentat: „Ah, bine. Adică, ești o persoană foarte pozitivă și chiar pot să văd asta în tine”.

Actorul Lee Soo Hyuk a mai spus: „Da, am filmat o dramă cu MAX Changmin în trecut și este încă la fel ca atunci. Nu se preface deloc, știi”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s