Fanii aduc în trend hashtag-uri pentru J-hope care a cântat doar 5 minute în timpul unui concert de 3 ore

După doi ani de absență de la spectacole live, din cauza pandemiei cu COVID-19, multe persoane au fost foarte încântate să-i vadă pe membrii BTS cântând pe Stadionul SoFi sâmbătă seara.

Cu toate acestea, mulți care sunt fani J-hope au fost dezamăgiți că artistul a avut puține versuri de cântat, iar din această cauză nici nu a fost filmat mult timp. De asemenea, trebuie remarcat faptul că piesele în care avea versuri mai multe sau versuri importante au fost omise:

 • Blood Sweat and Tears – versurile sale au fost omise, așa că a avut doar 10 secunde în total.
 • Airplane pt.2 – în ciuda faptului că a fost inspirat de cântecul lui solo, Airplane, versul lui J-hope a fost eliminat.
 • Baepsae – J-hope a avut doar un vers de 10 secunde, iar cel din refren și momentul lui freestyle au reprezentat de asemenea o omisiune flagrantă.

Lista de melodii pentru concert nu a inclus nicio piesă solo sau cântată de vreun subgrup, iar din acest motiv, momentele în care a putut să iasă în evidență au fost omise. Astfel, J-Hope a cântat în total doar 4 minute și 44 de secunde.

Prin urmare, nu numai că J-hope nu a primit versuri în melodiile trupei BTS, dar acesta nici nu a reușit să-și facă prezența simțită, deoarece nu a primit un moment în care să strălucească în timpul concertului.

Hashtag-urile #JhopeDeservesBetter și #GiveJhopeLines au devenit trend pe Twitter.

 

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Fanii aduc în trend hashtag-uri pentru J-hope care a cântat doar 5 minute în timpul unui concert de 3 ore

 1. mariagrafu

  De data asta țin cu fanii
  Sincer, J-hope nu merita sa ii fie scoase atât de multe versuri … Până la urmă este rapper și deja are versuri care sunt scurte in comparație cu linia vocala. Sincer, nici nu l-am observat prea mult in timpul concertului, doar in pauzele in care vorbeau, când era rândul lui.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s