Agenția și personalul le-au mulțumit fanilor pentru cele două trofee ale lui Kim Seon Ho de la „AAAs 2021”

news-thumbnail

Kim Seon Ho a câștigat la două categorii de vot de la „2021 Asia Artist Awards„.

Pe 5 decembrie, conturile de Instagram ale SALT Entertainment și personalul lui Kim Seon Ho au postat o fotografie cu cele două premii de popularitate câștigate de Kim Seon Ho la „2021 Asia Artist Awards”: „U+ Idol Live Popularity Award – Actor” și „RET Popularity Award”. – Actor.’ Împreună cu trofeele, SALT Entertainment a scris: „Toate inimile voastre prețioase au fost oferite împreună cu aceste trofee. Vă mulțumim că ați fost întotdeauna o mare putere pentru Kim Seon Ho. Vom deveni un SALT Entertainment care lucrează din greu pentru a vă răsplăti inimile prețioase”.

În mod similar, personalul a scris: „Le mulțumim fanilor care ne-au oferit aceste premii semnificative din suflet. Vă mulțumim pentru că ne susțineți întotdeauna. Nu suntem suficient de buni, dar vom face tot posibilul să vă răsplătim”.

După cum s-a raportat anterior, Kim Seon Ho nu a participat personal la festivitatea de premiere „2021 Asia Artist Awards” de pe 2 decembrie, preferând să se concentreze la filmările noului său film. De asemenea, el nu a actualizat încă nimic pe conturile personale cu privire la premiile câștigate.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s