Kai din EXO dezvăluie părerea lui D.O. despre pozele de la versiunea Kisses a albumului „Peaches” și altele

Recent, Kai a apărut în emisiunea radio ‘Kim Shin Young’s Noon Song of Hope‘, unde a vorbit despre noul album solo și a răspuns la întrebări despre colegii săi din EXO.

După ce a prezentat „Peaches” ca fiind un album cu un concept drăguț, dulce și tandru, artistul a trebuit să aleagă între ‘7 Baekhyuni de 30 de ani’ sau un ‘Baekhyun de 7 ani’, iar Kai a răspuns amuzat – „Nu contează dacă Baekhyun are 30 sau 7 ani, nu e mare diferență. Dar dacă sunt șapte ca el, nu-i voi putea controla, ei mă vor controla.”

Apoi, a trebuit să aleagă între ‘Sehun e tatăl meu’ sau ‘Sehun e fiul meu’. La acest subiect, Kai a răspuns – „Aleg să-mi fie tată. Sehun e un membru pe care te poți baza. Dar dacă ar fi fost fiul meu sau dacă fiul meu ar fi fost orice membru EXO, aș fi un tată care s-ar îngrijora super mult. Aș fi foarte protector. Fiul e foarte frumos și grozav, așa că nu aș ca lumea să mi-l întineze. M-aș transforma în tatăl din ‘Taken’.”

În timp ce răspundea la o altă întrebare, a mai dezvăluit că membrii de la care a primit cel mai mult feedback au fost Baekhyun și D.O.. Kai – „Ieri am primit un mesaj de la D.O. hyung. Mi-a trimis propria poză concept. Prima dată, am văzut că mi-a trimis poza și m-am gândit că-mi va spune că arăt bine. Dar apoi, el era, ‘Ce… e asta. Jong In. Acesta nu e Jong In pe care îl știu eu’.”

Kai a continuat, explicând „Albumul meu vine în două versiuni – Peaches și Kisses. D.O. se referea la versiunea Kisses. Așa că i-am arătat pozele de la versiunea Peaches și apoi mi-a spus ‘Da, corect. Acesta e conceptul potrivit pentru tine. Arată foarte bine.’ „

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s