Membrii NCT sunt criticați după ce au ignorat alarma de avertizare pentru dezastre naturale

Membrii NCT au început să danseze pe melodia „Earthquake” după ce au auzi alarma pentru dezastre naturale activată datorită cutremurului de pe insula Jeju.

Pe data de 14 decembrie, membrii NCT au susținut o transmisie live intitulată „NCT Universe Countdown Live” pentru a sărbători revenirea lor. În timpul transmisiunii a sunat de pe telefonul unei persoane din cadrul echipei de filmare alarma pentru dezastre naturale ce anunța că pe insula Jeju a avut loc un cutremur. Membrii au întrebat repede despre ce cutremur este vorba, fiind confuzi.

Doyoung a menționat imediat piesa „Earthquake” de pe albumul lor, apoi Mark a început să cânte un vers din melodie. Johnny a început să danseze, indignându-i pe fani. Colegii lor de trupă i-au oprit rapid însă acțiunile lor au fost deja difuzate live. Mulți internauți i-au criticat pe membri datorită faptului că au acționat iresponsabil și au dansat după ce au auzit o alarmă care anunța o catastrofă în cadrul căreia multe persoane ar fi putut fi rănite. 

Nu după mult timp membrii implicați în controversă și-au cerut scuze postând câteva cuvinte pe conturile lor personale de Instagram.

Imagine

Doyoung a scris: „ Vreau să le cer scuze celor care s-ar fi putut simți răniți sau stânjeniți din cauza remarcilor mele neglijente. Este complet greșeala mea și nu există nicio scuză pentru aceasta. Voi face tot posibilul să împiedic ca acest tip de greșeală să se repete în viitor.”

Imagine

Mark a postat : „Vreau să spun că îmi pare foarte rău pentru modul în care m-am comportat în timpul transmisiunii live. Nu am înțeles bine situația și am arătat un comportament neglijent și insensibil. Voi reflecta profund și îmi voi încerca să nu mai arăt această latură a mea.”

Imagine

De asemenea, Johnny și-a cerut scuze spunând:„ Îmi pare rău că ne-am comportat neplăcut în timpul comeback-ului live de astăzi. Mă voi gândi și voi acționa mai atent în viitor. Îmi pare foarte rău. Îmi cer scuze încă o dată tuturor celor care s-au simțit inconfortabil”.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s