MONSTA X își face de cap în SUA + internauții sunt înnebuniți de postările lor

MONSTA X a ajuns săptămâna trecută în SUA, și nimic nu mai este la fel de atunci. Avem câteva mărturii ale „jurnalului de călătorie… sexy…”.

Cu stil, haine scumpe și relaxați, idolii au apărut relaxați la aeroportul din Incheon în ziua decolării, în prima lor ieșire din SUA de la începutul pandemiei. 

MinhyukKihyunHyungwonJoohoney și I.M sunt extrem de ocupați, în timp ce liderul Shownu a început să lucreze în serviciile sociale, ca parte a serviciului militar obligatoriu. Cei cinci membri rămași activi promovează al doilea album în limba engleză, dar și filmul cu același nume, The Dreaming.

Pe 9 decembrie, idolii au fost prezenți la premiera de la Los Angeles a filmului MONSTA X : THE DREAMING (care s-a difuzat cu casele închise la premiera din Coreea). Pe 9 și 11 decembrie, filmul a fost difuzat în cinematografele din lumea întreagă. 

Pe lângă premieră, idolii au avut și întâlniri offline cu fanii din California. După care, ei au în program evoluții pe scena faimosului 2021 Jingle Ball Tour în Philadelphia pe 13 decembrie, Washington D.C., pe 14 decembrie, Atlanta, pe 16 decembrie, și Miami, pe 19 decembrie.

De când a sosit în S.U.A. pentru programul lor încărcat, MONBEBEs (fanii MONSTA X) au observat ceva diferit la membri… La scurt timp după sosirea în L.A., Kihyun ne-a surprins pe toți împărtășind un videoclip cu antrenamentul său.

Am fost zguduiți, cel puțin. Internauții s-au întrebat ce se va întâmpla în viitor dacă deja din prima zi idolii postează filmulețe de la sală. Cu siguranță nu este ceea ce ne așteptam să vedem când am deschis Twitter-UL în acea zi. Apoi idolii au mărturisit că în fiecare dimineață se trezesc și merg la sala de fitness de la hotel.

Au urmat și alte filmări de la sală, și de pe alte rețele de socializare. În această dimineată, Jooheon a postat exercițiile sale pentru picioare.

Evident că MONSTA X, trupă cunoscută și drept „bestiile”, pentru coregrafiile lor puternice, trebuie să se mențină în formă, ca să poată avea evoluții pe măsură.

Who Do You Love? - Mibba

Totuși, nu eram pregătiți pentru acest nivel de „fierbinte”. Și faptul că idolii au avut îndrăzneala să spună că nu aU obținut nimic din antrenament… Mă rog, domnilor, destul cu minciunile gratuite!

Image

Acum capcanele tweet-urilor care provoacă sete internauților nu s-au terminat aici. De exemplu, Joohoney a dezvăluit că nu a mers doar la săli de sport, ci și la piscină. A încărcat o fotografie cu el înnotând, poza realizată de Hyungwon:

A urmat și altă poză pe fancafe:

Image

Să spunem că nu am fost pregătiți pentru asta. Acest aer american i-a făcut să fie cu adevărat altfel. 

Cu siguranță vom avea nevoie de puțină apă în afară de acea piscină, pentru că fanilor MONBEBE le este sete.

Chiar ne putem învinovăți, totuși, pentru aceste reacții? Acesta este ceea ce se întâmplă atunci când ești fanul unui grup de vizuali…. sexy… și mai … sexy…

Mai puteți respira? Atunci să vă oferim câteva secvențe cu I.M de la interviul Billboard:

Sau I.M la TikTok?

Bine, mai avem și cumpărăturile ca și capitol de „activități în SUA” (ceva mai cuminți):

Image

Image

Image

Image

Image

Sau un barbecue a la Coreea?

Image

Și, cel mai important, băutura! Băieții au început să spună prin interviuri că le place să încheie ziua cu un pahar de alcool și au postat și poze de la lansarea filmului:

Image

Vă mai întrebați metaforic unde vă sunt banii? Aveți mai jos răspunsul, dacă dați click:

 

Sursa: koreaboo, twitter

 

 

3 gânduri despre „MONSTA X își face de cap în SUA + internauții sunt înnebuniți de postările lor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s