Kim Jong Kook elimină suspiciunile de dopaj dezvăluind filmările făcute de el la testul antidoping

기사 대표 이미지:[SBS Star] Kim Jong-kook Hushes Doping Suspicions by Revealing Test Procedures on Camera

Așa cum a promis, Kim Jong Kook a dezvăluit rezultatele testelor sale de dopaj în fața camerei, înlăturând toate suspiciunile de utilizare a steroizilor.

Pe 16 decembrie, Kim Jong Kook a distribuit un nou videoclip pe canalul său de YouTube, intitulat „Rezultatele testelor de doping și actualizarea acțiunii legale”.

În videoclip, vedeta a arătat filmări de la procedurile de testare antidoping efectuate de filiala coreeană a SMRTL (Sports Medicine Research and Testing Laboratory), instituție care a fost aprobată oficial de WADA (World Anti-Doping Agency).

Rezultatele testului au arătat în mod clar că Kim Jong  Kook nu a utilizat steroizi externi.

După ce a dezvăluit întregul proces, Kim Jong Look a remarcat: „Ca să fiu sincer, a fost o perioadă lungă și dureroasă pentru mine”.

Cântărețul nu l-a menționat pe YouTuber-ul canadian care a ridicat inițial suspiciunea de doping, dar a spus: „El a spus: „După ce am căutat prin mai multe cărți, se pare că m-am înșelat. Îmi pare rău”. Ca persoană care a trecut prin toate testele, am simțit că totul a fost în zadar. Dar cred că testul a fost o concluzie bună pentru cei care au crezut în mine.”

El a adăugat: „Am fost testat negativ. Mai sunt alte lucruri care trebuie spuse? Cred că am arătat dovezi clare că nu am făcut nimic”.

În cele din urmă, Kim Jong Kook a spus: „Când critici sau pretinzi ceva despre alte rase, sper să faci mai multe cercetări și să studiezi pentru că occidentalii nu sunt standardul pentru toate rasele. Sper că acest lucru funcționează ca o oportunitate de a aminti că există diferențe (între rase).”

El a mai împărtășit că a decis să nu întreprindă acțiuni în justiție, ci mai degrabă să doneze suma de bani pe care s-a gândit să o folosească pentru acțiuni în justiție (30 de milioane de woni) pentru cei aflați în nevoie.

 

Sursa

3 gânduri despre „Kim Jong Kook elimină suspiciunile de dopaj dezvăluind filmările făcute de el la testul antidoping

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s