Iată care sunt cei 6 idoli k-pop care reprezintă a patra generație k-pop în spectacolul de la MAMA 2021

Cu toate că luna decembrie este cunoscută ca o lună foarte veselă, datorită Crăciunului, pentru fanii k-pop este mult mai importantă, deoarece atunci are loc show-ul anual de la ”Mnet Asian Music Awards (MAMA)”.

Anul 2021 a fost un an în care grupurile din a patra generație au consolidat și strălucit dominația în Coreea, netrecând observate. Pe 10 decembrie, a fost anunțat că cea de-a patra generație de idoli k-pop vor colabora pentru o evoluție specială în cadrul galei de premiere.

Aici sunt câțiva idoli care au luat parte și de ce ei ne-au demonstrat că trupele din a patra generație sunt mai talentate ca niciodată.

1. Yeonjun – TXT

Toți membrii TXT sunt cunoscuți ca „cei buni la toate” din k-pop, având un motiv bun că nici un membru n-are un loc bine stabilit. Totuși, reputația lui Yeonjun ca fiind ” idolul celei de-a patra generații ” și ” legendarul trainee de la Big Hit ” , îl face să fie alegerea perfectă pentru această  colaborare epică.

Când cineva încercă să spună la ce e bun Yeonjun, lista este nesfârșită, de la cântat, rap, dansat, și actorie….el este un artist k-pop desăvârșit. Carisma lui parcă e de pe altă lume și prezența scenică, el va explica, fără îndoială, de ce toate poreclele lui nu ar putea fi adevărate.

2. Yeji – ITZY

Cu siguranță, membrele ITZY sunt regine de cum pășesc pe scenă și, fiecare dintre ele are câte un talent unic, pe care le face niște artiste formidabile. Ar fi fost dificil de ales, dar Yeji a fost aleasă, și nu este nici o surpriză de ce. Încă de la debut, internauții și alții artiști nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa ei.

Ca lideră a grupului, ea este de asemenea, perfectă în toate, cum ar fi: dansator principal, vocalist și sub-rapper. După remarcabila ei prestație de la Studio Choom, a atras atenția fanilor cu prezența scenică, talentul și imaginea sa strălucitoare.

3. Hyunjin – Stray Kids

Când Stray Kids a debutat în 2018, membrii au devenit rapid liderii celei de-a patra generație de idoli. Hyunjin a captat atenția publicului nu doar prin imaginea sa de „prinț”, dar și abilitățile sale de dans, care sunt altceva decât cele obișnuite.

issy. VOTE SKZ ON MAMA (@ISSYHWNG_) / Twitter

Hyunjin are un control fluid asupra mișcărilor, deși este foarte înalt, el face ca fiecare mișcare să pară făcută fără efort. Chiar dacă este dansatorul principal al grupului, rappul și vocea lui Hyunjin nu e de contestat, ceea ce înseamnă că este un dansator flexibil. El va aduce, fără îndoială, stilul grupului la un alt nivel.

4. Karina – Aespa

Karina a fost mereu apreciată pentru aspectul său, unic, ca de păpușă. Oricum, e ușor să uiți cât este de talentată este și cât de mult internauții o admiră pentru abilitățile sale chiar dacă este atât de tânără.

La fel ca Yeji, Karina este lidera grupului și, de asemenea, este și dansatorul principal, rapperul secundar, vocalist și vizual. Nu este surprinzător că artista a fost aleasă pentru această colaborare cu foarte mult talent. Nu există nicio îndoială că ea va apărea cu stilul său elegant, talentul brut și carisma sa nerefuzabilă, împreună cu alți idoli.

5. Wooyoung – ATEEZ

Încă de la debutul membrilor din 2018, trupa ATEEZ și-a început dominația printre grupurile k-pop cu faima internațională. Wooyoung s-a prezentat cât de all-rounder este cu vocea sa moale, dar și cu dansul său impresionant, pe care l-a câștigat la Studio Choom: Artistul Lunii.

Cu toate că, uneori pare că este ignorat, fără îndoială, Wooyoung este unul dintre cei mai buni și mai diverși dansatorii  care pot să arate putere și eleganță, depinzând de genul dansului. El va aduce, cu siguranță, carisma și aura sa sexy la un alt nivel de performanță, fiind potrivirea perfectă.

6. Heeseung – ENHYPEN

ENHYPEN a debutat în anul 2020, iar la scurt timp membrii și-au consolidat forțele puternice în k-pop cu talentul lor. În special, Heeseung care a obținut o atenție deosebită din partea internauților pentru talentul său, care vine de la ani de pregătire și experiență.

Chiar dacă Heeseung este apreciat pentru vocea sa necontestabilă, internauții au atras atenția la cât de perfect este. Nu numai că poate să cânte, dar poate să cânte rap și să danseze într-un mod în care le fură atenția internauților. Fiind cel mai tânăr idol care participă, el nu se lasă descurajat, si talentul său va vorbi pentru el.

sursa: koreaboo

5 gânduri despre „Iată care sunt cei 6 idoli k-pop care reprezintă a patra generație k-pop în spectacolul de la MAMA 2021

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s