J-Hope din BTS vorbește despre trecut, dans și muzică + altele

BTS’s J-Hope Talks About Christmas Memories, His Dancing And Songwriting Process, Overcoming A Slump, And More

Idolul a fost invitat să participe la un pictorial realizat de revista Vogue Korea!

În cadrul interviului ce a urmat după realizarea ședinței foto, J-Hope din BTS a mărturisit faptul că, pentru el, melodia „Chicken Noodle Soup” are o semnificație aparte, deoarece îi aduce aminte de vremurile în care era doar un copil pasionat de dans și muzică. El a spus: „Când intru în sala pentru antrenament, mă cuprinde o stare de responsabilitate și îmi aduc aminte de evenimente din trecut. Mă ia melancolia. De asta, simt nevoia de a lăsa totul pe afară când mă antrenez, pentru a putea simți energia de care am nevoie. Așa reușesc să mă concentrez. Pe atunci..Ei bine, eram doar un copil pasionat de dans căruia îi plăcea să spere că va ajunge cântăreț. În prezent fac atât de multe lucruri care îmi plac! Sunt genul care se concentrează pe ceva care îmi lipsește, așa că timpul de antrenament depinde de situație.”

În ceea ce privește procesul de creare a unei melodii, J-Hope a explicat: „Învăț multe lucruri din fiecare proces de producție a unui nou album. Spun asta mereu. În timp ce lucram la albumul „Love Yourself”, am învățat să am o gândire mai matură și să mă iubesc pe mine însumi mai mult. Recent, m-am întrebat ce înseamnă fericirea pentru mine. Uneori, simt că primesc foarte mult confort din partea animalelor, cum ar fi câinii sau alte ființe mici, care nu pot vorbi cu mine. Deși este un lucru mic, pe mine și animalele mă fac fericit.”

Acesta a adăugat: „Am intrat în industria muzicală deoarece am avut talent când vine vorba de dans. Încă am nevoie de o direcție anume când e să vorbim de muzică. Recent, m-am întâlnit cu mulți producători, cărora le-am arătat melodiile compuse de mine, primind feedback de la ei. Am fost într-o dilemă, după ce mi-am dat seama că direcția muzicală aleasă de mine este una dificilă, iar asta mi-a dat de gândit. Am vrut să termin rapid cu asta, dar m-am întrebat dacă aceasta este limita mea. M-am simțit rușinat, așa că am decis să șterg tot și să încep iar procesul.”

După trecerea unui deceniu de când acesta a fost stagiar în Seul, J-Hope își va petrece acest Crăciun alături de trupa BTS, care a fost pentru a doua oară nominalizată la premiile Grammy. Legat de acest aspect, idolul a comentat: „După ce am devenit stagiar, nu am mai avut multe experiențe plăcute de Crăciun. Mereu munceam și mă antrenam, iar după debut ne-am ocupat de spectacolele trupei și activitățile promoționale. O privesc ca pe o dorință, dar îmi doresc nespus să îmi petrec Crăciunul alături de familia mea anul acesta, în liniște.”

sursa: soompi

3 gânduri despre „J-Hope din BTS vorbește despre trecut, dans și muzică + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s