Gong Seung Yeon îl face pe Lee Jin Wook să nu mai fie așa de sigur pe răzbunarea sa față de Kwon Nara în “Bulgasal”

Gong Seung Yeon Throws A Wrench In Lee Jin Wook’s Plan For Revenge Against Kwon Nara In “Bulgasal”

Noua dramă marca tvN ne dezvăluie cadre noi cu protagoniștii!

Bulgasal este o dramă fantasy care spune povestea lui Dan Hwal (interpretat de Lee Jin Wook), un bulgasal (creatură mitică care nu îmbătrănește și este nemuritoare). Acum 600 de ani, era un simplu copil, care fusese blestemat de un bulgasal, iar din acest motiv, oamenii îl tratau cu dispreț și chiar au încercat să-l omoare. Însă, Hwal este salvat de generalul Dan Geuk (interpretat de Jung Jin Young) și devine un ucigaș de monștri.

Kwon Nara o interpretează pe Min Sang Woon, o femeie care se reîncarnează în mod repetat și fuge mereu de bulgasal, care dorește să-și răzbune familia. La început, aceasta a fost bulgasal și l-a urmărit constant pe Dan Hwal, iar în lupta finală de acum 600 de ani, reușește să devină om.

Gong Seung Yeon o joacă pe Dan Sol, soția lui Dan Hwal de acum 600 de ani, care a fost înzestrată cu o putere misterioasă pe care ceilalți nu o puteau înțelege. Întrucât este singura fată a mărețului general Dan Geuk, aceasta este forțată să se căsătorească cu Dan Hwal.

În pozele din episodul 4, vedem că planul de răzbunare al protagonistului este dejucat de Gong Seung Yeon, care în această viața este sora dușmancei lui de moarte. Dan Hwal a urmărit-o timp de 600 de ani pe Kwon Nara pentru a o transforma înapoi în bulgasal. Cu toate acestea, Hwal ezită când o vede pe fosta sa soție și chiar ajunge să le apere pe cele două surori.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s