Jimin din BTS discută despre membrii trupei, Grammy și altele

BTS’s Jimin Talks About Wanting To Perform For An Audience, Honest Conversations With His Members, And More

Idolul a participat recent la un pictorial realizat de revista Vogue Korea!

Membrii trupei BTS au fost invitați să pozeze pentru revistă cu ocazia primului lor concert offline, după o perioadă lungă de timp de repaus. Legat de acest aspect, Jimin a comentat: „Doi ani a fost prea mult pentru mine. Știu că nu am trăit mult timp, dar singurul lucru pe care l-am făcut în mod constant a fost să fiu pe scenă. Am muncit cu pasiune pentru că îmi doream să fiu foarte bun la asta. În zilele în care nu puteam să fiu pe scenă și să fac ceea ce îmi place, m-am simțit foarte trist. Simțeam că tot ce fac e în zadar.”

Apoi, a adăugat: „În timpul în care nu exista feedback din partea publicului, totul părea nesigur. Nu se mai simțea real. În timpul concertului online îmi făceam tot felul de griji. Oare era totul bine? Oare le place ce facem? Nu mă gândesc la concerte ca fiind ceva practic. Îmi place să găsesc răspunsurile pe care le caut atunci când mă confrunt cu situația.”

Când a fost întrebat dacă are o melodie favorită, din punctul de vedere al unui vocalist, Jimin a spus: „Este greu să fiu mulțumit de partea mea vocală. Îmi plac melodiile cu multă tehnică, dar sunt greu de controlat și mă dor corzile vocale când trebuie să cânt live. Astfel, mereu caut soluții. Practic, mi-am găsit individualitatea mai întâi, deși fundamentul meu nu este puternic. De aceea prefer să fiu eu însumi. Este un proces dificil, însă cel mai mic membru al trupei, Jungkook, se descurcă foarte bine în calitate de vocalist principal. Mereu vorbim despre partea vocală. Acele conversații și preocupări mă liniștesc.”

Mai apoi, artistul a discutat despre munca în echipă a membrilor BTS: „Ne influențăm unul pe celălalt în toate aspectele, de la dans, la cântat. Chiar și atunci când trecem prin momente dificile, mă gândesc la motivul pentru care am ajuns să fim o echipă și de ce suntem atât de uniți, iar așa trec mai rapid peste acea situație. A fost greu la început. Ne-am luptat mult să ajungem cine suntem astăzi. A fost prima oară când ne-am expus societății. Cu toate acestea, este o ușurare să îi am lângă mine în prezent.”

Jimin a adăugat: „Încă de când eram copil, îmi era greu să fiu sincer cu prietenii mei, excluzând membrii BTS. De multe ori sunt nevoit să arăt o latură falsă, iar eu urăsc acest lucru. Îmi place să discut cu grupul, deoarece cu ei pot fi sincer în totalitate.”

Jimin a dezvăluit că și-a găsit confortul în lucruri care nu îi dau mult de gândit. A dezvăluit: „Fac exerciții cardio în fiecare zi, mă întâlnesc cu prietenii și trăiesc fiind mulțumit de aceste lucruri. Zilele acestea, am alergat mult. La început, simțeam că mor doar după ce alergam 2,5 kilometrii, dar acum am ajuns să pot parcurge 8 kilometri cu ușurință. Îmi place să alerg și să înfrunt vântul fără să am un gând anume. În trecut, aveam multe gânduri negative și îmi era frică să rămân singur. În prezent, am învățat că puțin timp liber nu strică nimănui, iar alergatul mă ajută să îmi golesc mintea.”

Recent, trupa BTS a fost nominalizată din nou la premiile Grammy ale anului 2022. Cel mai bun/ă duo/performanță de grup pop. Legat de acest aspect, Jimin a împărtășit: „Nici măcar nu ne-am imaginat că vom putea câștiga un premiu Grammy, ce să mai spun de faptul că am fost nominalizați? Cred că ar fi cu adevărat frumos să câștigăm un premiu Grammy pentru cine suntem noi, astfel ca fanii să fie fericiți. A fost o veste bună pentru mine să aud că am fost nominalizat și singur. Dacă aș avea ocazia, aș merge personal acolo și aș lăsa oamenii să îmi audă vocea.”

sursa: soompi

Un gând despre „Jimin din BTS discută despre membrii trupei, Grammy și altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s