Mult așteptatul serial de pe Netflix, ‘The Silent Sea’, dezamăgește publicul și atrage comentarii negative

Noul serial Netflix, „The Silent Sea”, primește critici din partea telespectatorilor.

Serialul a fost așteptat cu sufletul la gură de mii de spectatori de pe Netflix, dar se pare că acesta strânge recenzii negative din partea publicului. La nivel internațional, portalul „Hong Kong South China Morning Post” l-a numit „cel mai prost serial Netflix din acest an”, iar un spectator a comentat: „Am putut vedea până la episodul 3, dar m-am oprit pentru că îmi ajunsese.”

Recenziile au mai spus că serial are un „design slab” și că are numeroase ciocniri confuze de nave spațiale și „plimbări ciudate pe lună”. Datele colectate de pe „Netflix Patrol”, pe 25 decembrie, au arătat că „The Silent Sea” s-a clasat pe locul 7 printre serialele de pe Netflix global, ceea ce este o realizare dezamăgitoare în comparație cu primul loc pe care l-a obținut „Hellbound”, atunci când a fost lansat.

Potrivit instituțiilor media, Netflix vede că această dramă îi îndepărtează pe abonații noi care erau interesați de hiturile anterioare, cum ar fi „Squid Game” și „Hellbound”. Platformă OTT a înregistrat într-adevăr mai puțini abonați de la „Squid Game”. Scopul inițial era de a obține 8.5 milioane de abonați până în trimestrul IV, dar acum pare a fi „dificil”, potrivit experților în media.

„The Silent Sea”, cu Gong Yoo și Bae Doo Na, este o dramă SF din Coreea de Sud. Acesta spune povestea Agenției Spațiale a Republicii Coreea, care trimite un echipaj de elită la o bază de cercetare abandonată pe Lună, pentru a găsi soluția la epuizarea resurselor de pe Pământ.

Ați urmărit „The Silent Sea”?

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Mult așteptatul serial de pe Netflix, ‘The Silent Sea’, dezamăgește publicul și atrage comentarii negative

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s