”36th Golden Disc Awards” anunță prima listă cu artiștii k-pop care vor evolua în seara evenimentului

Los 36th Golden Disc Awards anuncia la 1era alineación de artistas

Cea de-a 36-a ediție a galei de premiere, ”Golden Disc Awards”, a dezvăluit prima listă cu artiștii k-pop care vor cânta pe scenă.

Pe 28 decembrie, reprezentanții ”Golden Disc Awards” au anunțat că următorii artiști k-pop: aespa, ENHYPEN, THE BOYZ, BTS, Brave Girls, Lee Mujin, Lim Young Woong și Jeon Somi, vor face parte din programul evenimentului.

Trupa aespa este nominalizată pentru Artistul novice al anului și pentru un Bonsang (Premiul de top) la categoriile Digital Song și Album. ENHYPEN este nominalizat la un Bonsang la categoria albume pentru „DIMENSION: DILEMMA”, primul album cu un milion de vânzări. THE BOYZ este, de asemenea, nominalizat la categoria de albume cu „THRILL-ING”.

Cu toate că BTS a intrat într-o scurtă pauză după concertul „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” din Statele Unite și nu poate participa la eveniment, se vor dezvălui imagini de la concertul din Los Angeles.

După succesul răsunător cu „Rollin” și „Chi Mat Ba Ram”, trupa Brave Girls va participa pentru prima dată la ”Golden Disc Awards”. De asemenea, cântărețul Lee Mujin se va alătura pentru prima dată evenimentului, după ce piesa sa, „Traffic light”, s-a bucurat de rezultate impresionante în topurile muzicale.

Cântărețul de muzică trot, Lim Young Woong, pregătește o evoluție specială, iar Jeon Somi va cânta și ea la ceremonie. Single-ul său, „DUMB DUMB”, este nominalizat la un Bonsang la categoria Digital Song.

”36th Golden Disc Awards” va avea loc pe 8 ianuarie și va fi difuzat pe canalele JTBC, JTBC2 și JTBC4. Lee Seung Gi, Lee Da Hee și Sung Si Kyung, vor găzdui anul acesta evenimentul.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s