Dowoon din DAY6 anunță fanii că a venit timpul să plece în armată

Dowoon din DAY6 se va alătura în curând armatei.

Ieri, 28 decembrie, membrul DAY6 a anunțat personal despre înrolarea sa în serviciul său militar obligatoriu, în timpul unei transmisii de pe „V Live” cu fanii. Dowoon a dezvăluit că se va înrola ca membru în corpul muzical al armatei coreene pe data de 17 ianuarie.

Iată ce a spus idolul: „Astăzi (28 decembrie) va fi ultima mea apariție oficială. Mă voi înrola în divizia muzicală din armată pe 17 ianuarie. Desigur, mă bucur că am ocazia să-mi servesc țara, așa că, vă rog să mă iertați dacă această veste vă întristează. Sunt conștient că v-am anunțat brusc despre intenția mea. Se spune că în acest corp muzical, poți cânta la tobe. Nu este o veste bună pentru mine? Cred că mulți oameni care se află în situația mea, își fac griji pentru aceste lucruri. Dacă îți lași instrumentul pentru o lungă perioadă de timp, poți să-ți pierzi îndemânarea. Mi-a fost frică de asta, dar am trecut cu brio examenul din corpul muzical.”

Colegul său de trupă, Wonpil, i-a salutat pe fani în timpul transmisiunii și a adăugat: „Vrem să ne întoarcem în același timp. Mai ales că, unii dintre noi își îndeplinesc deja datoria față de țară, trebuie să ne grăbim și să plecăm și noi, ca să putem reveni și să lansăm mai multă muzică nouă.”

Drept urmare, Dowoon este cel de-al treilea membru care își va începe serviciul militar obligatoriu, după Sungjin, care s-a înrolat în martie și Young K, care s-a înrolat în octombrie. Membrul Wonpil, se pregătește în prezent să lanseze primul său album solo în ianuarie 2022 și intenționează să se înroleze la scurt timp după ce își încheie promoțiile cu albumul solo.

Ultimul membru din DAY6, Jae, nu este cetățean al Republicii Coreea, așa că acesta nu se va înrola și va promova singur în acest timp.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu